Energia Sexual: Disfunció en la lubricació, acords en parella i sagnar pel nas

Ens centrem en aquest episodi en la disfunció en la lubricació, els acords que es poden portar a terme en una relació i les experiències dels oients sobre sagnar pel nas enmig d’una relació sexual

Nou episodi d'Energia Sexual / Energia Sexual

Nou capítol d'aquesta setmana d'Energia Sexual, el podcast de sexe de ELS40, presentat per l'Uri Mora. En aquest episodi la Xènia Roset ens parla de diferents tipus de relacions i d'acords en parella. A més la Marta Galobardes a la seva secció ens explica què és la disfunció en la lubricació.

A 'Obre les portes', la secció on donem veu als oients i a les seves experiències a través del Instagram i el Whatsapp (+34 686 922 355), la Maria López i la Sandra Segarra ens porten experiències que ens han enviat sobre gent que ha sagnat pel nas mentre practicaven relacions sexuals. I els amics de SexyDream.es, els nostres patrocinadors, ens destaquen una joguina sexual, explicant tots els beneficis de la mateixa.

Recordeu que podeu participar a través del whatsapp del programa (+34 686 922 355) i seguir-nos al Instagram (@energia_sexual). Podeu escoltar l'episodi a diferents plataformes com Spotify, AppleMusic o a l'aplicació de ELS40.

Podcast patrocinat per SexyDream

Segueix-nos a Instagram