Viu la Bacanal més salvatge del Circo de los Horrores

Sortegem entrades dobles cada dia per veure l'espectacle

Imatge del sorteig amb el Circo de los horrores / ELS40

El Circo de los Horrores torna al Port Vell Barcelona, i amb ell arriba el seu nou espectacle, Bacanal. El més salvatge cabaret dels sentits que no et pots perdre perquè riguis, gaudeixis i donis curs a les fantasies més luxurioses i desitjos més foscos.

Des del dimarts 19 fins divendres 22 d'abril pots aconseguir entrades dobles per viure aquesta experiència fantasiosa i plaent pels sentits. Et portem a veure l'espectacle Bacanal el pròxim 12 de maig a les vuit del vespre al Port Vell de Barcelona (instal·lats al Passeig Joan de Borbó). Un xou en el qual es troben en la mateixa carpa, el teatre, el circ, la dansa i la música que et portaran a la nit més intensa de desenfrenament i erotisme que mai has viscut. Tot plegat, en l'espectacle únic, irreverent i sensual que arriba per avivar els instints més bàsics de l'ésser humà, els desitjos més ocults i donar curs als plaers més carnals.

Bacanal està conduïda pel Llucifer, l'artífex d'aquest festí, i que ofereix als éssers humans, àvids d'una nit de frenesí i luxúria, una gran orgia de sensacions que no entén de límits ni regles. Un xou genuí que aguditzarà els teus sentits i despertarà les teves fantasies més ocultes.

Per a aconseguir una de les diverses entrades dobles que sortegem només hauràs de parar atenció a la ràdio, escolta ELS40 a través de forma tradicional o a través de la nostra emissió online, i quan els nostres locutors ho indiquin hauràs de trucar per telèfon al número que facilitin. La persona més ràpida s'endurà dues invitacions per viure el cabaret més terroríficament divertit del Circo de los Horrores.

Podràs participar fins al pròxim divendres a les sis de la tarda. Aquí pots consultar les Bases Legals del sorteig.

Segueix-nos el canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40