ELS40 líder indiscutible de la ràdio musical també a Catalunya amb 314.000 oients diaris

El primer EGM del 2022 confirma el lideratge de les emissores musicals de PRISA Media a Catalunya

ELS40

ELS40 la ràdio musical més escoltada també a Catalunya / Foto ELS40

El ritme frenètic ha tornat a les nostres vides i la ràdio musical està més viva que mai, en temps d'incertesa la música és la nostra via d'escapament i un petit oasi on ELS40 ajuda a superar el dia a dia. En aquests darrers mesos han tornat els festivals multitudinaris o els concerts de grans artistes que fan gaudir a desenes de fans a totes les nostres ciutats.

Avui tenim més bones notícies gràcies al teu suport infinit, el nou Estudi General de Mitjans (EGM) confirma que ELS40 és la ràdio musical més escoltada també a Catalunya amb 314.000 oients diaris, i al conjunt de tota Espanya arribant a 2.955.000 d'oients que cada dia trien la comunitat de ràdio musical més gran del país.

ELS40 a Catalunya que som ELS40, ELS40 Clàssic i ELS40 Urban formem part de la comunitat musical més important del país sumant 522.000 oients diaris gràcies a la teva fidelitat. El darrer EGM confirma que el conjunt de les emissores musicals de PRISA Media a Catalunya amb Cadena DIAL inclosa és el grup de comunicació líder.

Les xifres confirmen el lideratge d'ELS40 també a Catalunya / Foto ELS40

Les xifres a Catalunya suposen que ELS40 té 34.000 oients més que el nostre principal competidor, i això ens dona la força necessària per continuar treballant per fer créixer encara més la teva confiança en nosaltres com a ràdio de referència

ANDA YA! és el teu despertador

ELS40 continuem despertant cada matí amb el despertador més escoltat del país, Dani Moreno i Cristina Boscá serveixen l'esmorzar més divertit de la ràdio musical. Després de 25 anys el morning show Anda Ya! segueix amb el lideratge intacte, la darrera onada de l'EGM amplia la comunitat de seguidors amb una xifra històrica per tots els matinadors. A partir de les 10 h Víctor de la Torre agafa el relleu per acabar de carregar les piles a tots els oients de Catalunya i Andorra del despertador que aixeca el país.

El matí d'ELS40 presentat per Adrià Soler de les 11 h a 14 h continua animant el prime time de la ràdio al país, música i concursos per continuar acompanyant els matins de feina, estudi o lleure. A la tarda, Adrià Ortega de 16 h - 18 h marca el camí de l'actualitat musical amb les novetats del moment i els millors èxits per tornar a casa. La nit és per escoltar la ràdio i gaudir-la sense pressa amb Uri Mora des de les 22 h fins a la mitjanit.

Tony Aguilar el presentador estrella del programa Del 40 al 1 líder indiscutible de la ràdio del cap de setmana. El darrer EGM suma a 228.000 nous oients, cada dissabte 1.484.000 connecten amb el repàs de les cançons més populars al nostre país.

La comunitat musical a Catalunya continua fent-se més gran i ELS40 Classic torna a créixer i ara l'escolten 146.000 oients diaris (+34.000) amb Arnau Gascón al comandament del matí i Pep Bartomeus als controls de la tarda dels millors èxits. I el ritme del carrer continua imparable, ELS40 Urban puja de nou fins als 62.000 oients diaris, gràcies als 15.000 fidels nous que ens acompanyeu dia rere dia amb Neus González animant cada dia el matí dels ritmes urbans, on també podeu escoltar Uri Mora i Adrià Soler.

Més emissores de PRISA Media Catalunya

Cadena Dial també creix i arriba als 138.000 oients diaris i continua recuperant els amants del millor pop nacional. Cristina Dalmau i Vicente Pardo, els dos presentadors estrella al país us acompanyen cada dia amb els millors artistes de la nostra música.

La SER a Catalunya amb 387.000 oients diaris creix un 7%, si ho comparem amb l'audiència de fa un any, el creixement és del 12%. Al conjunt de l'Estat el lideratge és una vegada més contundent amb 4.366.000 d'oients diaris.

Segueix-nos pel nostre canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad