Lola Índigo: "En el concert del Sant Jordi anunciaré el pròxim personatge que arriba"

L’artista granadina ens presenta les seves noves cançons i el concert ‘La Niña XXL’, un show únic que farà al Sant Jordi el 15 de maig

Lola Indigo: “Al concert del Sant Jordi anunciarem el proper personatge que arriba"

La Lola Índigo conversa amb l'Uri Mora en una entrevista exclusiva de ELS40 sobre el seu concert de 'La Niña XXL', que serà únic i que tindrà lloc el proper 15 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona: "Hi ha més ganes que nervis ara mateix, ho portem lluitant des de fa 5 anys". Es tractarà d'un concert que no es repetirà: "que no es torni a repetir li dóna un punt màgic, és la graduació de 'La Niña de la escuela'. Hi haurà convidats, un escenari XXL, sorpreses...". L'artista ha escollit Barcelona com a seu d'aquesta graduació ja que és una ciutat XXL on hi va viure i on guarda fantàstics records: "És una manera de tornar-li a la ciutat tot el que m'ha ensenyat en cultura de ball".

Un poc acabi el concert ens confessa que hi haurà un moment de transició: "al final del concert del dia 15 farem la presentació del proper personatge de la Lola Índigo, serà com obrir una finestra cap a un nou món, després de la bruixa ('Akelarre') i de la nena ('La Niña') arriba una nova part d'aquesta trilogia que representa el meu present, passat i futur".

Lola Indigo: “Al concert del Sant Jordi anunciarem el proper personatge que arriba"

La cantant no para, i si l'any passat publicava el seu darrer disc 'La Niña', en aquest 2022 ja ha presentat 'Las solteras' i el doble senzill de 'Toy Story' i 'ABC': "A 'Toy Story' li tinc moltíssima estima, tenia escrita la cançó de fa molt temps i l'intentàvem portar al terreny del reggaeton i d'altres gèneres però no ens encaixava, fins que finalment en un viatge a Miami amb l'Andy Clay (productor entre d'altres de cançons com 'La Niña de la Escuela') ens va sortir fer-la en clau de funky i pop nostàlgic i va fluir molt natural". Per altra banda la peça 'ABC' ens remet més al pop punk dels 2000, que cada cop torna a estar més vigent.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad