La Tour de Carol estrenen un flamant nou disc 'El Gran Invent'

El grup farà el concert de presentació el 21 de maig al Festival Cruïlla XXS

El grup La Tour de Carol acaba d'estrenar nou disc / Foto La Tour de Carol

El grup La Tour de Carol són un quartet català de Pop-Rock-Alternatiu, i avui és el dia per escoltar un pas més en la seva carrera com a músics. 'El Gran Invent' és el flamant nou disc de la banda i des de ja està al carrer i disponible a totes les plataformes digitals, aquest segon disc acaba amb el silenci musical i dona una sacsejada important al pop amb influències de rock alternatiu al nostre país.

El seu directe i la seva imatge despreocupada acompanyen unes cançons amb lletres detallistes i properes que ens transporten directament a influències anglosaxones com podrien ser Jimmy Eat Wolrd o Transit. Aquest segon disc d'estudi dibuixa sense pors ni perjudicis la seva nova aventura musical.

La Tour de Carol estrena un segon disc sòlid i ben pensat per tal que el viatge musical sigui de llarg recorregut. La portada de l'àlbum ens deixa un llenç en blanc per dibuixar sense por aquesta nova aventura musical del quartet català, en total 10 temes sincers en els quals es plasma el nou camí del Guillem, el Pau, l'Albert i l'Àlex.

El disc està produït, gravat i mesclat per Noel Campillo a l'Estudi La Vall de Santa Eulàlia de Ronçana i, amb el treball conjunt de la formació, han aconseguit crear una nova dimensió musical amb la qual es defineixen a la perfecció. Un camí del pop més orgànic fins al rock amb tocs electrònics que no et deixarà indiferent i que et transportarà per diferents estats d'ànims acompanyats de les lletres quotidianes que representen una realitat patent en la societat actual. El treball ha estat masteritzat per Raúl Artana a Rockaway Studios de Castelló de la Plana.

Cançons destacades del disc

'El Miratge' és el tema que dona el tret de sortida a El Gran Invent i també el primer single que va veure la llum. I La Tour de Carol ja va preguntar en el seu moment: "Heu estat mai en un miratge?". Asseguren que és el més a prop que han estat. Una cançó que defineix a la perfecció els orígens de la formació i que ens obre les portes a aquest llenç en blanc.

I per trencar tots els esquemes tenim 'El Llençol' una explosió d'energia que ens transmet ganes de ballar, donar-nos les mans i cremar-ho tot. Cançó pop-rock per excel·lència sense tancar les portes als sintetitzadors i l'única col·laboració que descobrim a El Gran Invent. La Mariona Batalla, més coneguda com a Emotional G o per ser la cantant de Flora, acaba d'arrodonir el que ha estat el tercer single del quartet català.

Del disc ens agraden també aquestes guitarres de 'Les Orenetes' una de les cançons més enèrgiques de 'El Gran Invent'. I si parem atenció, n'hi ha una que crida l'atenció i és 'El Cigaló' és la cançó més despreocupada del disc i no han tingut problemes en obrir-se a l'electrònica per donar pas a una de les tornades més potents del disc.

Te recomendamos

I fem aturada a una cançó dedicada a Barcelona, 'El Panots' és una balada en tota regla que parla dels seus carrers i, sobretot, de tota la gent que en Guillem troba a faltar quan és lluny de la seva ciutat. El tema més orquestral del disc amb un "Barcelona com t'enyoro" que anticipa una tornada emotiva i reveladora a parts iguals.

La Tour de Carol ja té el disc al carrer i per saber més de la banda millor veure'ls en directe. El jove quartet català farà la primera estrena del disc al Festival Cruïlla XXS el 21 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad