Energia Sexual: Trios, aplicacions liberals i sexe a la platja

La fantasia sexual més comú: els trios, ens endinsem al món liberal amb les aplicacions més típiques i parlem d’experiències de sexe a la platja

Energia Sexual: Trios, aplicacions liberals i sexe a la platja

Nou episodi d'Energia Sexual / Energia Sexual

Nou episodi del podcast de sexe de ELS40, presentat per l'Uri Mora. Aquesta setmana la Xènia Roset ens parla al seu 'Sex Talks' sobre els trios. D'altra banda, seguint l'estela de la setmana passada, la Ginger ens porta a 'Actitud liberal' les aplicacions que va utilitzar per endinsar-se al món liberal i conèixer gent amb les mateixes inquietuds que ella.

I ara que arriba el bon temps, a 'Obre les portes', la Maria López i la Sandra Segarra ens porten experiències sobre relacions sexuals a la platja, que ens han fet arribar al nostre Whatsapp (+34 686 922 355) i a través de l'Instagram (@energia_sexual). Els amics de SexyDream.es, els nostres patrocinadors, ens destaquen un producte sexual, aquesta setmana pren protagonisme un masturbador destinat a persones amb penis.

Recordeu que podeu participar a través del whatsapp del programa (+34 686 922 355) i seguir-nos al Instagram (@energia_sexual). Podeu escoltar l'episodi a diferents plataformes com Spotify, AppleMusic, iVoox o a l'aplicació de ELS40.

Podcast patrocinat per SexyDream

Segueix-nos a Instagram


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad