Dvicio:“Teníem algunes cançons que seguien l’estela del CD anterior,però vam decidir parar i començar de zero"

El quintet ens presenten el seu nou disc ‘El Laberinto’, on tornen al so dels seus orígens i que presentaran en directe el 3 de juny a la Sala Apolo de Barcelona

Dvicio:“Teníem algunes cançons que seguien l’estela del CD anterior,però vam decidir parar i començar de zero"

La formació torna amb aquest disc a la sonoritat dels inicis, de quan van començar amb el seu primer tema propi fa gairebé 10 anys: "Teníem ja algunes cançons fetes i col·laboracions que seguien la dinàmica del disc anterior, però vam decidir parar i començar de zero a fer aquest disc com finalment ha estat, amb un so més rock, de garatge", de fet ens apunten que una d'aquestes cançons va estar a punt de sortir. "La primera cançó d'aquest disc que vam fer va ser 'Arte', i ens va marcar el camí d'on volíem anar". Sobre el perquè d'aquesta decisió els Dvicio ho tenen clar: "Ens ho demanava el cos. En aquesta industria és fàcil caure en el parany de les estadístiques i els números, i se'ns oblidava el focus de les cançons, del motiu pel que les fem".

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de D V I C I O (@dvicio)

'El Laberinto' també és un àlbum que està pensat molt en el directe: "és el que hem buscat amb aquests temes, buscar cançons més amunt per gaudir-les en directe i que els espectadors també s'ho passin bé, tenim moltes ganes de concerts". Tot i ser un disc que trenca amb el que venien fent l'acollida de la gent ha estat molt bona: "el que més ens agrada es veure que la gent està entenent el missatge, i sentint l'evolució del so, d'imatge i de tot el que envolta a la banda".

Dvicio:“Teníem algunes cançons que seguien l’estela del CD anterior,però vam decidir parar i començar de zero"

El quintet farà parada a Barcelona el 3 de juny a la Sala Apolo, en el que serà el directe més produït fins al moment dels Dvicio, amb una nova il·luminació i pantalles visuals: "als directes molts cops fèiem les cançons tal i com estaven al disc i aquest cop les adaptem al directe, allargant alguns finals, introduint alguns elements que només son pel directe, és quelcom que havíem vist a algunes bandes i teníem ganes de fer-ho nosaltres també". Per acabar ens regalen un tastet en acústic d'una de les cançons de 'El Laberinto', tocant-nos en directe 'Te quiero a morir'.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad