Doctor Prats: "Ens hem volgut treure complexos del damunt a l'hora de fer cançons"

Els terrassencs presenten el seu nou àlbum en aquesta entrevista

Doctor Prats: "Ens hem volgut treure complexos del damunt a l'hora de fer cançons"

Després de quatre anys del seu últim disc Venim de Lluny, Doctor Prats presenta el seu quart treball discogràfic: Pel Cantó Bo, un disc madur i sense complexos. La formació egarenca ens ha visitat per presentar-nos les seves noves cançons amb les quals trenquen aquest silenci musical i que han presentat amb 'A poc a poc'.

En aquest nou àlbum, els Doctor Prats jugant amb un espectre estilístic que va des de la música llatina fins a l'EDM, tot passant pel Reggae, Pop i fins i tot Hard Rock com a 'Rockstar', fan un clar pas endavant i exploren nous horitzons sonors sense perdre les seves arrels. D'això han parlat en aquesta entrevista amb el Víctor de la Torre on asseguraven: "Ens hem volgut treure complexos del damunt a l'hora de fer cançons". Amb aquest nou àlbum, la formació del Vallès continuen duent la festa per bandera i es preparen per fer arribar les seves cançons a tots els racons i festivals de Catalunya.

A més a més, han fet balanç de tot el que han viscut en els darrers quatre anys, els canvis en la formació, la paternitat del Marc Riera, els concerts postpandèmia i la presentació a Barcelona de Pel Cantó bo. Si en vols saber més, no et perdis la bona estona que hem passat amb ells als nostres estudis.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40