Energia Sexual: Les ciutats més sexuals i dolors en el gland i el clítoris

Fem un rànquing amb les ciutats més i menys sexuals del món, parlem sobre els possibles dolors en el gland i el clítoris i descobrim paraules de l’argot liberal i swinger

Nou episodi d'Energia Sexual / Energia Sexual

Nou episodi del podcast de sexe de ELS40, presentat per l'Uri Mora. En aquest nou capítol la Xènia Roset ens porta un rànquing sobre les ciutats més sexuals del món a 'SexTalks'. Per la seva banda la Marta Galobardes ens parla a 'La Màgia del Sexe' de dolors en el gland i en el clítoris, i com ho podem evitar. A més a més la Ginger ens fa un diccionari d'argot liberal i swinger a 'Actitud liberal' i els amics de SexyDream.es, els nostres patrocinadors, ens destaquen un producte sexual.

Us esperem a totes i tots el proper 9 de juny a les 20:00h, per viure Energia Sexual en directe a l'Estudi Toresky de ELS40 (c/Casp 6, Barcelona), gravació dels dos últims capítols de la temporada. Serà una gran festa amb moltes sorpreses i regals i amb tot l'equip habitual. Ja podeu aconseguir les vostres invitacions gratuïtes.

09 JUN

Energia Sexual en directe

Barcelona

20:00

carrer Casp 6

Recordeu que podeu participar a través del whatsapp del programa (+34 686 922 355) i seguir-nos al Instagram (@energia_sexual). Podeu escoltar l'episodi a diferents plataformes com Spotify, AppleMusic, iVoox o a l'aplicació de ELS40.

Podcast patrocinat per SexyDream

Segueix-nos a Instagram