Els Buhos presenten el seu nou senzill ‘Es demasiado’

La formació està d’aniversari aquest any, celebrant 15 anys de trajectòria

Els Buhos presenten nou senzill / Mertin

Aquest 2022 és un any especial pels Buhos, celebren 15 anys de trajectòria i tenen una pila de concerts per descarregar tota la seva energia. A més a més avui han presentat el seu nou senzill 'Es demasiado', que poc a poc ens anaven desvetllant a les seves xarxes socials, de fet, el 12 de març van compartir al seu Instagram: "hem parit un temacle camí de València" i ja se'ls podia escoltar cantant la tornada.

'Es demasiado' és una cançó que canta al present, al mai no és tard si la felicitat és bona. Amb aquest tema ens conviden a aturar el temps i aprofitar cada segon del que disposem per arribar allà on ens proposem. És un tema que de ben segur sonarà moltíssim aquest estiu i ens farà ballar amb el seu ritme, ple de bona energia i bon rotllo.

La formació té més d'una trentena de concerts confirmats aquest estiu, on passaran pel Canet Rock entre d'altres llocs, però hi ha un concert especial pels Buhos, i és que el 26 de juny tocaran a Calafell amb col·laboracions, per celebrar els 15 anys de trajectòria. Entre els noms confirmats que sortiran a l'escenari a cantar amb els Buhos hi trobem Lildami, La Fúmiga i Els Catarres, però encara hi hauran més noms confirmats que aniran avançant en els propers dies.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40