Els Cactus i The Tyets ens porten l'estiu més 'Independent

Les dues formacions urbanes s'apleguen a la Costa Brava per viure aquests mesos a tot gas

CACTUS - 02 - INDEPENDENT Feat. THE TYETS (Official Music Video) (MODE AVIÓ 2022

Els valencians Cactus publicaven fa dos mesos el tercer disc de la trajectòria musical d'aquesta formació urbana. A Mode Avió el hip hop, el reggaeton, el trap, l'electrònica i pop s'hi barregen per portar-nos a aquell oasi de desconnexió i diversió amb cadascuna de les seves cançons. Com ens explicaven fa uns dies en aquesta entrevista. Ara, després de no parar i cantar i ballar el senzill de presentació, 'A la valenciana', ens porten una altra de les cançons d'aquest tercer treball d'estudi.

'Independent' és el nou senzill que la Kamp4y, el Mik Kelen i l'Elde Muro, i la resta d'integrants que formen aquest projecte musical urbà presenten i on a més a més col·laboren amb The Tyets. Pels Cactus, la independència és un mode de vida, un estil de viure i de sentir. "Totes les persones necessiten cert grau d'independència, especialment quan s'apropa l'estiu i gaudim d'aquella primera cervesa en una tarda que no sabem com acabarà", afegeix el grup valencià.

La llibertat d'enamorar-nos per un dia sense cap mena de compromís, i que l'endemà tot continuï igual, és ser 'Independent'. La nova aventura ve a ritme de reggaeton amb rimes àcides per fer-te ballar, sortir de festa i no deixar de cantar. Per aquest motiu els Cactus i The Tyets uneixen les seves forces per crear un himne per a aquest estiu.

A més a més, les dues formacions es van trobar al litoral mediterrani per a enregistrar el videoclip d'aquest nou tema. 'Independent' ens transporta a l'emblemàtica Costa Brava gironina per convidar-nos a viure un estiu al màxim i ple de gresca amb Cactus i The Tyets.

  • Lletra 'independent' - cactus & the tyets

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40