Estrena: Carlenne sorprèn amb ‘Sirena’ el seu nou èxit

ELS40 presentem en exclusiva el nou videoclip de l'artista

CARLENNE - SIRENA (Video Oficial)

Carlenne presenta la nova cançó 'Sirena', una proposta on podem comprovar la seva versatilitat per barrejar estils tan dispars com la urbana, el pop, el flamenc o la rumba. Un tema d'estiu, sobre la calor, les ganes de festa, la platja, els mojitos i les amigues... Com sempre, Carlenne prioritza la seva independència i aporta un missatge contundent: ella no necessita romanços per passar-s'ho bé, ben al contrari, dona valor a l'amistat i a empoderar a les seves amigues en tots els seus temes.

La jove artista de només 22 anys és una de les promeses de la música urbana a Catalunya, a la ràdio ja vàrem estrenar la seva primera gran aposta 'BCN' i és un dels grans èxits a ELS40 Urban. Sabadell és la ciutat que ha vist créixer artísticament a la Carlenne, el lloc ha pogut formar-se i créixer interpretativament. Els 17 anys ja rapejava fent freestyle fins que va trobar la seva passió en la composició de cançons pròpies, la música urbana és l'estil preferit de la cantant, però ara amb el nou tema no té límits.

Després de l'homenatge a la ciutat comtal, l'artista va estrenar un nou tema 'No me dicen', aquí parla d'ella mateixa com una noia independent que es relaciona amb la seva gent, i tota la rellevància que això suposa. Carlenne representa en aquest tema la importància que té per ella la gent que l'acompanya a la seva vida, abans que persones que no l'aporten res. La seva manera d'escapar amb les seves amigues per oblidar el dolor i els mals moments del passat. Un senzill que té un toc de seducció on la cantant, al cap i a la fi, vol expressar la seva llibertat.

Avui ELS40 estrenem en exclusiva 'Sirena' la nova producció de l'artista un tema ballable i per gaudir en aquests dies on les vacances d'estiu són cada vegada més a prop. Carlenne no ha parat de treballar en nous beats i noves lletres que volen continuar sorprenent a tots els seus seguidors, com en aquest cas demostrant la seva versatilitat en estils tan diferents com el pop, Urban o flamenc.

Te recomendamos

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40