MTINES i yaunest aposten per un amor d'estiu a ‘Si tu m’ho demanes’

Les actrius Carla Díaz i Judit Cortina protagonistes del videoclip

Mtines i yaunest estrenen primera col·laboració / Foto Mónica Figueras

MTINES torna a jugar fort i li surt bé amb una idea de cançó ben potent pel teu estiu, aquesta vegada col·labora amb yaunest, un jove talent de l'Empordà. Els dos estrenen el tema 'Si tu m'ho demanes', una aposta gegant amb un videoclip genial protagonitzat per dues actrius increïbles com són Carla Díaz, coneguda pel seu paper d'Ari a ÉLITE, i Judit Cortina, protagonista de pel·lícules com Les dues nits d'ahir.

MTINES & yaunest - Si tu m'ho demanes

El videoclip juga amb les imatges i paisatges idíl·lics de la costa brava, una història d'amor on tot està anant perfecte, però de mica en mica ens van ensenyant com els dubtes envaeixen la relació, i la història d'amor es va esvaint a poc a poc. La fotògrafa Mònica Figueres ha dirigit el videoclip amb la parella protagonitzada per les actrius Carla Díaz i Judit Cortina, les dues ens van explicant la història amb imatges idíl·liques on els amors d'estiu a vegades no perduren.

Una cançó d'indie pop molt estiuenca i dolça, MTINES ens parla d'aquell moment de l'enamorament quan la persona et pot demanar el que sigui que ho faràs, aquell moment en què tot és perfecte, estàs en un núvol, et quedes rendit a aquesta persona i ho deixes tot per ella. També ens parla de la por a perdre tot això, com tendim a inflamar molt els inicis de les relacions, de veure-ho tot perfecte, i la por que aquest moment desapareixerà amb el pas del temps.

Te recomendamos

MTINES va tenir un debut rodó el 2021 amb PQLCNSMS?, un EP de cinc talls de pop molt cuidat on barrejava el pop metafísic amb l'electrònica de B1n0, grup del productor de les seves primeres cançons. L'artista va actuar aquest cap de setmana a l'escenari del Primavera Sound i avui estrena 'Si tu m'ho demanes', primer single del seu pròxim disc, una col·laboració amb un altre músic català en alça, yaunest, i també produïda per Emili Bosch.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40