ELS40 Cornellà Pop: Un festival d'emocions

Repassem les actuacions i protagonistes de la nit

"Avui he vingut des de casa dels meus pares, que viuen a 3 minuts" aquestes van ser les primeres paraules d'un emocionat Tony Aguilar a la seva ciutat, Cornellà del Llobregat. Aquests dies s'han celebrat les Festes del Corpus i ELS40 veníem per celebrar-ho amb els millors artistes del país com Sara Roy, Suu, Samantha o Marlon, però també amb la primera actuació a Catalunya dels italians Mahmood o Sangiovanni.

ELS40 Cornellà Pop va començar amb una festa prèvia del nostre presentador i DJ Adrià Ortega, i per primera vegada a un escenari d'ELS40 la banda local La Trinxera van escalfar la tarda a la plaça de Catalunya de la ciutat. La gran ovació de la tarda va arribar amb la sortida del mestre de cerimònies i fill de Cornellà de tota la vida, Tony Aguilar jugava a casa i amb l'emoció de tenir a la família ben a prop va començar el festival pop.

Dos dels grans protagonistes de la tarda acabaven d'aterrar des de Itàlia, i només ELS40 podien portar en exclusiva a dos dels artistes més populars del moment. Sangiovanni debutava al nostre país de la mà de la ràdio líder, i per primera vegada va cantar 'Mariposas' la col·laboració amb l'Aitana i clara candidata a ser cançó d'aquest estiu 2022.

Mahmood va aparèixer a l'escenari de Cornellà de Llobregat per fer embogir a tot el públic, un dels artistes més esperats i aplaudits del festival pop. El darrer representant d'Eurovisió per Itàlia va arribar i triomfar amb les seves cançons, entre elles el seu exitós Soldi. Finalment i per petició popular, un Mahmood a cappella va regalar una mica de 'Brividi', la cançó que va interpretar al Festival d'Eurovisió a Torí.

Els artistes del país van anar desfilant per l'escenari, Sara Roy una de les confirmades d'última hora va cantar dos dels seus himnes més reconeguts a casa nostre, el seu 'Tot és més fàcil' i la més nova 'Una cançó d'amor'. Tampoc s'ho va perdre, la Suu i el seu crit de guerra es va deixar escoltar ben alt amb les cançons del seu últim disc 'Karaoke'.

El Baix Llobregat va estar més present que mai, des de Gavà la Nerea Rodríguez va tornar a deixar-nos al·lucinats amb la seva veu i les seves cançons, una d'elles en català el seu èxit Papallones. I un altra parada important és Viladecans on viu en Marmi, un altre confirmat d'última hora, amb tota la seva energia es va posar al públic a la butxaca. Del Baix vàrem trobar molt a faltar a l'Alfred García que finalment no va poder venir, però el públic va enviar-li tot el seu escalf.

El públic de Cornellà va poder veure com la Samantha es deixava la pell interpretant els darrers èxits, 'M'han robat el sol' o 'Sóc la d'Ahir'. També el grup asturià Marlon va posar el punt de pop-rock festiu amb els seus èxits que van sonar increïbles. Un altre gran moment va ser l'actuació d'en Levi Diaz cantant a la revolució i ondejant la bandera LGTBIQ+ coincidint amb el mes de l'orgull, un dels moments icònics de la tarda.

Te recomendamos

També, DePol va presentar les seves primeres cançons en directe a un escenari d'ELS40, i no van faltar èxits com 'Quien diría?'. Un altre dels protagonistes que va fer bullir les xarxes va ser Carlos Right, amb un show que va volar ben alt a la plaça de Catalunya de Cornellà. Jennifer Rojo tornava a un escenari pop per continuar triomfant amb el seu repertori d'èxits pop.

ELS40 Pop van tancar les festes del Corpus a Cornellà de Llobregat on una dotzena d'artistes van actuar a l'escenari de la plaça de Catalunya de la ciutat. Després d'un vespre molt especial de música, Tony Aguilar i Adrià Ortega van tancar el festival amb una abraçada multitudinària de tots els assistents sota una pluja de confeti.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad