Adrià Roy: “Són cançons bastant personals, i a vegades em fa una mica de por compartir-ho”

Parlem amb un dels talents imparables de la nostra música

Entrevista Adrià Roy:"Són cançons bastant personals, i a vegades em fa una mica de por compartir-ho"

Adrià Roy està presentant la seva nova cançó 'Pareja feliz', la història d'una ruptura molt dolorosa i del procés per superar aquest moment tan complicat. ELS40 parlem amb l'artista de les seves lletres punyents, d'una carrera incipient i de les amistats nascudes treballant com a productor a l'acadèmia d'Operación Triunfo.

El seu debut 'Café Romántica' no volia que passés desapercebut "Tothom em va dir la primera cançó la tires a la brossa i Jo no vaig voler. Per això vaig treure una cançó sense una estructura comuna, vaig compondre-la en una tarda. Normalment, em costa molt, però aquesta vegada vaig vomitar tot el que volia dir de cop. Va ser un impuls. És una cançó molt personal" confessa a cor obert a ELS40.

Adrià Roy – Pareja Feliz

Unes setmanes més tard ha arribat 'Pareja Feliz' una col·laboració amb la reconeguda Lidia Pujol "La coneixia des de petit" l'Adrià Roy sempre havia volgut col·laborar amb ella i explica com va ser de màgica la gravació a l'estudi "Vaig proposar-li: jo faig una part, tu un altre, i ella em va dir jo no faré una part de la cançó, si no et marejaré com si fos la teva ànima, va començar a fer moltes veus, efectes i va ser al·lucinant veure com anava gravant".

"Són cançons bastant personals, i a vegades em fa una mica de por compartir-ho" diu l'Adrià Roy de les seves composicions que expressen sentiments molt profunds, deixa molt clar qui és ell en cada acord i lletra que escriu. L'artista té els calaixos ben plens d'històries per ser cantades, encara que n'hi ha una que ja té títol "tinc un tema que el mes vinent podria entrar a gravar i es diu 'Que todo salga bien'". Aquest podria ser el tercer tema que presenti.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Adrià Roy (@adria.roy)

Per alguns la seva cara és coneguda per la televisió "Vaig estar treballant a producció de Gestmusic quan es feia Operación Triunfo i em van enviar a l'acadèmia" aquí de mica en mica va fer molta amistat amb artistes com Dave Zulueta, Miki Núñez, Alba Reche o Julia Medina entre molts altres. També hem aprofitat per preguntar si té alguna relació familiar amb la Sara Roy, i encara que comparteixin cognom només són grans amics, ni germans ni cosins.

Adrià Roy va confirmar a ELS40 que ja té data de concert amb banda al complet, serà el 17 de setembre a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat al Concert Significatiu. El concert està organitzat per l'Associació de Familiars Malalts d'Alzheimer coincidint amb el Dia Mundial de la malaltia, també actuaran Dave Zulueta, Ran Ran Ran i els Invisible Harvey.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad