JOAN LIAÑO ESTRENA LA SEVA PRIMERA CANÇÓ I ÉS UN HIMNE LGTBI

'Mai' el debut del cantant sortit del talent 'Eufòria' de TV3

Joan Liaño

Joan Liaño estrena 'Mai' un himne LGTBIQA+ / Foto Crea Music

Joan Liaño acaba de publicar la primera cançó després del seu pas per l'exitós programa "Eufòria" de TV3. Aquest debut és tota una declaració d'intencions i ve carregada d'un missatge potent, 'Mai' vol convertir-se en un himne LGTBIQA+ per tothom, una reivindicació de la llibertat i dels drets d'identitat de gènere i d'orientació sexual.

La televisió ha estat decisiva per donar-se a conèixer, programes de talents musicals com "Eufòria" de TV3 o "Objectiu Paki" de La Xarxa TV són alguns dels espais on ha estat protagonista. Joan Liaño és un granollerí de només 20 anys i té molts clars els passos a seguir a partir d'ara, no vol deixar escapar l'oportunitat de trobar la seva veu al panorama musical català.

Ara s'estrena en el panorama discogràfic amb un tema ple de força i sensibilitat que vol ser un cant a la llibertat i un nou himne per a totes aquelles persones que han viscut algun problema a causa de la seva identitat de gènere o d'orientació sexual.

Segons Joan Liaño, aquest tema ens anima a "superar les pors i sentir-nos bé tal com som, sense jutjar-nos per tot allò que pensaran els altres". Un cant al col·lectiu LGTBIQA+ que, encara avui dia, ha de continuar lluitant per aconseguir culminar els seus drets.

'Mai' és una cançó plena d'energia, força i sensibilitat amb un missatge que ens anima a superar tots els obstacles que ens anem trobant pel camí. Esperem ser la banda sonora d'aquells moments on necessiteu una cançó per carregar-vos de força i energia. 'Mai' sempre serà vostra a partir d'aquest divendres" explica l'artista des del seu compte d'Instagram per donar la benvinguda al seu debut.

La cançó s'estrena amb la voluntat d'aportar un aire fresc, modern i enèrgic a la música cantada en català. Aquesta és una cançó en la qual han participat en la seva composició diferents grans autors com Daniel Anglès, Victor Arbelo, o Roger Argemí i ha estat produïda per aquest últim i Oriol Plana.

Tot i la seva joventut, Joan Liaño ja ha començat a fer-se un lloc en el món musical i vol començar amb força la seva trajectòria amb cançons pròpies. L'artista adverteix que això només és un punt de partida i que, ben aviat, anirà presentant les cançons que formaran part del seu debut.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad