Leo Rizzi: d'estudiant de Belles Arts a una carrera d'èxit a la música

L'artista comença la seva gira a Barcelona aquest divendres 16 de setembre

Leo Rizzi

Leo Rizzi presentant la seva gira a Barcelona als estudis d'ELS40 / Foto ELS40

Leo Rizzi està a punt de començar la seva primera gira i Barcelona és la ciutat escollida per viure en directe totes les cançons d'un dels artistes més aplaudits a les xarxes en el darrer any. ELS40 hem parlat amb el cantant i compositor de les noves cançons que sortiran aviat, del superèxit 'Amapolas', però sobretot com s'ho fa per estudiar el grau de Belles Arts i tenir una carrera d'èxit a la música.

Leo Rizzi: d'estudiant de Belles Arts a carrera d'èxit a la música

L'artista nascut a Eivissa té gairebé enllestit tots els detalls de la seva primera gira, tot i que confessa que a última hora "hem afegit alguns detalls nous" per continuar sorprenent els nostres fans. La gira "Bailando alrededor del río" rep el nom d'una frase de la cançó 'Amapolas', Rizzi tenia clar que no volia posar-li el títol simplement, volia evocar aquella sensació de llibertat i comunió quan vas a un concert.

El de Barcelona a la Sala 2 de l'Apolo és el primer de la gira que farà per tota Espanya, passant per ciutats com València, Madrid, Sevilla o Bilbao. L'artista volia començar a la capital catalana per d'alguna manera tancar el cercle "aquí és on el meu projecte va fer les primeres passes, el primer que vaig gravar va ser a l'estudi dels meus productors al barri de Gràcia".

Aquests concerts coincideixen amb el llançament del seu nou tema "No siempre quedará París", amb una melodia que ja ha avançat a Tik Tok i que sortirà aquest mateix dimecres. Leo Rizzi explica que és un títol inspirat en la mítica frase de la popular pel·lícula "Casablanca" però aclareix no sempre ens queda París, i a vegades hem d'aprofitar el moment. El videoclip està inspirat en el City Pop dels anys vuitanta al Japó, un subgènere molt reconegut i aplaudit per molts.

Leo Rizzi és un artista reconegut gràcies a èxits com 'Amapolas', però això no ha provocat que atures els seus estudis a la universitat i actualment acaba de començar 4t de carrera del Grau de Belles Arts. I aquests dies on els estudiants dels graus universitaris tornen a les classes, en Rizzi posposa el seu inici de curs, per estar de gira, amb la comprensió d'alguns professors apassionats i d'altres que recomanen que busqui una altra assignatura.

Pots veure l'entrevista completa aquí i recuperar el millor a les xarxes d'ELS40.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad