Vienna i Auxili estrenen col·laboració a ‘Eixir d'Aquí’

El grup d'Alacant avança així el nou disc previst per l'any vinent

Vienna

Vienna estrenen col·laboració amb Auxili / foto Picap

La tornada a l'escola ens porta novetats i una de les més destacades és aquesta col·laboració entre els Vienna i Auxili. La banda de l'Arturo Pérez i Pau Castillo continua imparable amb un projecte musical sòlid, on tot comença a quadrar i ara presenten una cançó juntament amb una banda de referència com són Auxili. A partir d'avui ja està disponible per totes les plataformes 'Eixir d'aquí' el primer avançament del nou disc.

VIENNA - EIXIR D'AQUÍ ft. AUXILI

Els d'Alacant ja van capgirar les etiquetes de l'indie pop català i no han parat de cridar-nos l'atenció amb disco com "Hem trobat un pis per a llogar" (2020), el seu debut que va posar els fonaments del seu estil tan característic. Un any més tard publicarien "Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes" (2021), el segon disc que confirmaria un talent exquisit per les bones lletres i amb una producció molt detallada de tots els sons i estils presents en el seu ADN com a grup.

A una entrevista amb ELS40, en Pau, un dels iniciadors dels Vienna, ens explicava les novetats del grup i així ens va anunciar l'arribada de nous membres a la banda "per necessitat pròpia de musicalitat, volíem trobar gent nova i aportar noves idees. En Víctor Pérez Muñoz és un amic meu de tota la vida, i Julio Torres Soler és amic de la carrera de l'Arturo Pérez Deltell (l'altre fundador original del grup). Vam quedar els 4 per assajar i va molar molt, va sortir tot molt natural".

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de VIENNA (@grup_vienna)

El seu EP "Després D'un Temps de Bona Relació, un Dia Vaig Anar a Sa Casa" resumia en 4 temes una història d'enamorament, petites històries per descriure una relació. I ara després de l'aplaudiment de crítica i públic comencen a preparar una nova etapa estrenant 'Eixir d'aquí', una invitació a viure la vida. Els alacantins compten aquesta vegada amb, ni més ni menys, que Auxili. En aquest senzill inciten a deixar de banda els conflictes quotidians per treure el màxim profit a allò que et pot brindar la vida, com ara la contemplació d'un paisatge natural, o una festa en bona companyia.

El tema és un avançament del seu nou disc que sortirà a la llum el 2023, una cançó on no falten les melodies pop que caracteritzen el grup, però ara, Vienna s'atreveix a incloure ritmes d'inspiració llatina, guitarres potents que recorden a l'indie més festiu, i fins i tot, el singular reggae que aporten els valencians Auxili, qui amb el seu particular estil, contribueixen a submergir l'oient en un estat anímic de màxima vitalitat i il·lusió davant el futur.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad