El diumenge el carrer Martí i Franquès es va omplir de música i de gent per celebrar La Mercè amb ELS40

Més de 80.000 persones van viure els concerts de Doctor Prats, The Tyets, Miki Núñez, Porto Bello i Lola Índigo

Tres anys després de viure la darrera Mercè abans de l'arribada de la Covid, el carrer Martí i Franquès espera impacient una cita importantíssima en aquestes festes, el concert de ELS40 per les Festes de La Mercè. Un nou escenari situat entre el Camp Nou i el Palau Reial de la Zona Universitària de Barcelona començava a reunir des de ben d'hora pel matí els primers espectadors que no es volien perdre els seus artistes preferits, i que van esperar fins a les 19:30 on els DJs de ELS40 van començar a punxar els millors èxits del moment. L'Adrià Soler, l'Adrià Ortega, el Sergi Sànchez, l'Uri Mora i el Víctor de la Torre van fer entrar en calor a la gent fins a l'inici dels concerts.

El primer grup en pujar a l'escenari van ser els Porto Bello, sobre les 20:30h, que ja van actuar a ELS40PopLaMercè al 2019, a l'escenari situat a l'Avinguda Maria Cristina, aquest any per això venien a presentar-nos el seu darrer disc 'La Llei Universal', i ens van demostrar que estan en plena forma, sent un dels grups amb més energia del panorama musical català a sobre un escenari.

Els PortoBello a La Mercè

Els PortoBello a La Mercè / ELS40

Seguidament, a les 21:30h va ser el torn del Miki Núñez, el que s'ha convertit en tot un fenomen de masses no va estar sol sobre l'escenari, ja que va rebre 3 col·laboracions diferents. Primerament, la de l'Edu Esteve, amb qui va compartir la cançó 'Eterno Verano'. Seguint amb l'univers d'Eufòria, el programa d'èxit de TV3, tampoc no es va voler perdre aquesta cita la Mariona Escoda, la guanyadora del format, que va compartir amb el Miki la peça 'Llums de mitjanit', que han enregistrat plegats. Per tancar aquest hat trick de luxe també va aparèixer la Sara Roy sobre l'escenari, que ens va enamorar cantant a duet la seva cançó 'Tot és més fàcil'.

Miki Núñez

Miki Núñez / ELS40

Pels volts de les 23:00h era el moment de viure l'actuació de la Lola Índigo, que després de tancar la seva gira de 'La Niña', no va voler faltar a la cita per portar-nos un nou format, acompanyada de diversos ballarins i ballarines, i cantant-nos alguns dels seus èxits com 'Toy Story', 'Mujer Bruja' o 'La Discoteka', demostrant els dots que té a l'hora de moure's sobre un escenari, fent enbogir a les més de 80.000 persones que ja omplien de gom a gom el carrer Martí i Franquès fins a l'Avinguda Diagonal.

La música no s'aturava i a les 00:30h van ser els The Tyets qui van seguir posant alegria a la nit. La formació del Maresme Tropical van repetir per segon any consecutiu als concerts de La Mercè amb ELS40, però aquest any va ser sense distància de seguretat, mascareta ni limitacions d'aforament. També ens van sorprendre amb col·laboracions, com la de Flashy Ice Cream, amb qui van compartir la seva cançó conjunta 'Coco', o també la visita dels FigaFlawas i la Julieta, cantant plegats la cançó 'Xuculatina (Remix)'.

The Tyets

The Tyets / ELS40

Per últim, els encarregats de tancar la nit van ser els Doctor Prats, sinònims de festa i de bon rotllo sobre un escenari, que van posar el colofó final presentant moltes de les cançons del seu darrer disc 'Pel Cantó Bo', i fent que la gent ho donés tot fins a les 3 de la matinada, moment on tocava apagar els llums i la música fins a l'any que ve, on tornarem amb la mateixa energia (o més) per viure novament una cita amb vosaltres de nou a les Festes de La Mercè amb ELS40.

Doctor Prats

Doctor Prats / ELS40

Segueix-nos al canal de Telegram

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad