Alba Reche:"Volia intentar desemmascarar els sentiments"

Parla d'Honestamente Triste, de sentiments, de la tristor i de la seva gira en aquesta entrevista

L'Alba Reche parla del seu nou EP 'Honestamente Triste', de sentiments, de la tristor i de la seva gira en aquesta entrevista al nostres estudis amb el Víctor de la Torre.

L'Alba Reche acaba d'estrenar el seu EP Honestamente Triste, un total de cinc cançons on es mostra més valenta i sincera que mai. Un passeig per la tristor que a tots ens ha envoltat en més d'una ocasió.

En aquest nou treball, la cantant i compositora d'Elx ha deixat brollar allò que molts guarden dins fins que no ho pot retenir dins. Un exercici de guarir les ferides i el dolor que ens entristeix per a poder continuar endavant i gaudir de la felicitat al màxim.

A Honestamente Triste, Reche s'ha obert en canal i sense metàfores parla de diferents sentiments com mai, honestament sincera. I per sorpresa de tots plegats, no només trobem cançons lentes, el disc passa de les balades acústiques de 'Como si no importara' o 'Esa también fui yo (quiero acordarme)' a gèneres més electrònics com a 'Sincera'. Aquest últim, el tall que obre aquest disc comença fent tota una declaració d'intencions del que trobarem "Honestamente triste que bajón. Bienvenida. Si fuera sincera..." per a acabar sentenciant "Estoy harta de tanto dolor, me cago en la puta". Cinc cançons que ha creat amb el suport del Daniel Sabater, amb qui, a més a més, fa una col·laboració, i l'OODLIQUOR a la producció.

Aquest nou projecte es va estrenar el 23 de setembre a totes les plataformes i, d'altra banda, com a novetat, en format físic també comptarà amb un Vinil. I un seguit de productes de marxandatge.

A tres dies de començar la seva gira, l'Alba Reche ha passat pels estudis d'ELS40 a Barcelona per parlar de les seves noves cançons, del seu nou tour i de sentiments amb el Víctor de la Torre. Una entrevista d'allò més divertida on han parlat de temes que ens afecten a tothom però amb una intenció més que sanadora.

La Gira Honestamente Triste arrenca el 2 d'octubre a Elx i acabarà el febrer del 2023 a Vigo, passant per Catalunya tot començat el 2023. Concretament, el 20 de gener, l'Alba Reche actuarà a la Sala Apolo de Barcelona.

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40