CAN40, el nou programa de música en català d'ELS40

Cada diumenge de 18 a 19h, el Sergi Sànchez et porta un concentrat de la millor música feta a casa nostra

CAN40 amb Sergi Sànchez / ELS40

Diumenge 11 de setembre des d'ELS40 vam donar el tret de sortida d'un nou programa de ràdio, CAN40 amb Sergi Sànchez que en els darrers 2 anys vas poder escoltar en format podcast. D'aquesta manera s'uneixen la ràdio convencional i la digital per portar un dels formats clàssics d'ELS40, el de la prescripció de la música catalana.

Als anys 90 va ser el Cop de Rock, i a partir del 2008 ELS40 Pop, que va estar en antena 5 temporades. D'aquesta manera ELS40 refermem encara més el compromís amb la música feta en català, dedicant un programa d'1 hora cada setmana on exclusivament hi haurà cançons cantades en el nostre idioma.

Així com al format podcast, el presentador de CAN40 a la ràdio és el Sergi Sànchez, que més enllà de prescriure novetats i fer d'altaveu dels nous valors de la música en català, també parlarà amb els protagonistes, et recuperarà algunes cançons mítiques de fa alguns anys o repassarà la llista de les més escoltades a Catalunya segons el rànquing que elabora l'APECAT.

Al primer programa el convidat va ser el Miki Núñez que ens va parlar dels amics que l'envolten a dalt de l'escenari, també fora d'ell, els famosos que més l'ha impactat conèixer com Andreu Buenafuente, Silvia Abril o Carles Puyol i també vam descobrir la cançó que no es pot treure del cap. No va faltar al primer capítol, a nova d'Els Catarres 'Avui t'he vist' i et vam descobrir (si encara no havies fet) la fantàstica veu del Roger Padrós o un parell que seran referents en molt poc temps a la música urbana de casa nostra, els Figaflawas. També vam recuperar un dels èxits de Sau que ens va recomanar el Frank Blanco, amb qui vam parlar perquè ell va presentar a ELS40 Girona un programa que es deia exactament igual, CAN40, ara fa un parell de dècades.

A cada programa tindrem un contingut digital exclusiu que només podràs veure aquí a ELS40.cat o al youtube o Instagram d'ELS40.

El segon programa el van protagonitzar els Blaumut, vam fer una repassada al seu costat dels darrers 10 anys del grup, ens van recomanar una cançó preciosa que només descobriràs si escoltes el programa i també vam tenir temps per estrenar: GTA del New George, el remix de Lliure de Les Montses o una cançó d'estiu per tancar l'estació de l'any amb les Alérgicas al polen. I com que aquell dia no jugava el Barça es va deixar caure per l'estudi d'ELS40, a CAN40 amb el Sergi Sànchez, el Sique Rodríguez, company i periodista de la redacció d'esports de SER Catalunya, que ens va explicar una anècdota relacionada amb els Manel i el Pep Guardiola i ens va recomanar un dels èxits del mític grup català.

El contingut exclusiu d'aquella setmana no podia ser més espectacular amb el Vassil de Blaumut sorprenent-nos i sorprenent-se a ell mateix mentre recordava les Olimpíades de les darreres dècades, o amb en Xavi de la Iglesia explicant-nos una anècdota relacionada amb l'última Champions del Barça, un ase i un videoclip de Blaumut.

El tercer capítol de CAN40 que ja pots escoltar en format podcast ens porta una de les veus més actuals del pop urbà en català, en Subliminal, el nostre presumit preferit i una persona sense cap mena de vergonya i que transmet felicitat per allà on passa. També vam estrenar la nova del Jordi Ninus que per fi ens porta nova música amb Benvingut i et repassem algunes de les posicions més sorprenents de la llista de les cançons més escoltades a Catalunya durant el mes d'agost, segons el rànquing que elabora l'APECAT.

I no et perdis aquesta part de l'entrevista amb el Subliminal que només pots veure aquí o a les xarxes socials d'ELS40.

No et perdis cada diumenge de 18 a 19h CAN40 amb Sergi Sànchez, el millor concentrat de música en català de la ràdio.

Segueix-nos al canal de Telegram

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad