Escolta ‘Deja Vu’, el primer senzill de la Scorpio

L’artista que vam conèixer a la primera edició d’’Eufòria’ parla en aquesta cançó dels somnis i de fer-los realitats

Deja Vu - Scorpio

La primera edició del programa 'Eufòria' de TV3 ens va deixar moltes nits de música i de descobertes de nous artistes, que poc a poc ens van ensenyant les seves noves cançons i projectes musicals. Una de les artistes que més ens va sorprendre i enganxar va ser la Scorpio, gràcies al seu talent i a la seva personalitat arrasadora. L'artista del Poblenou, de només 21 anys, té formació que va des del cant i el teatre musical fins a la dansa i està influenciada per diferents estils com el Pop, l'R&B o la música urbana.

La Scorpio ens presenta ara el seu primer senzill 'Deja Vu', una cançó que parla dels somnis d'aquella nena petita que s'imaginava, mentre es mirava al mirall, gravant cançons i actuant davant de milers de persones. Amb aquesta primera carta de presentació vol començar a fer del somni una realitat.

Sota la producció del Pep Saula i el Jan Ayuga, 'Deja Vu' vol donar un cop a la taula per deixar clar que la Scorpio és més que una veu, més que una ballarina, és una guerrera i una dona empoderada.