L'Uri Santafé i el Lamliki a les ganes de 'Torna-ho a fer'

Els dos artistes tornen a unir forces a un tema de lletra nostàlgica i ritme ballable

Uri Santafé, Lamliki - Torna-ho a fer (Videoclip Oficial)

L'Uri Santafé i el Lamliki presenten 'Torna-ho a fer'. Som davant de dos artistes que es complementen a la perfecció, tot i procedir d'estils ben diferents i tenir orígens distints han sabut trobar el nexe en les seves produccions conjuntes, un compon i l'altre produeix les seves cançons, fent que la música sigui la llengua que els uneix.

L'Uri Santafé és qui posa lletra a les cançons que fan plegats. Escriu amb un estil introspectiu molt íntim i personal que acaba tocant la fibra. Fa temps que va deixar enrere el Hip Hop més clàssic per començar una aventura amb una clara tendència experimental i trobar noves sonoritats; un bon exemple es fa palès al seu projecte Beatneeks, formació que lidera i amb la qual han guanyat diversos concursos. L'altra meitat d'aquest binomi és el Lamliki. Tot un beatmaker, productor i també un reconegut DJ d'àmbit internacional. De fet, ha actuat a sales importants de Catalunya, Regne Unit i Alemanya, per exemple el Pachá, el Café del Mar, La Terrrazza a Barcelona, l'Union Club a Londres o el Minimal Bar a Berlín, entre d'altres.

Ara, després de diverses produccions conjuntes, ens presenten 'Torna-ho a fer', una nova cançó amb vibracions positiva i que a més a més, suposa un avançament del que serà el primer EP que preparen tots dos. L'Uri Santafé i el Lamliki parlen de tornar a veure a la persona que un dia et va robar el cor i que sempre tens ganes de tornar a compartir moments especials... unes ganes que si més no, segur que et faran ballar sense parar!La unió d'aquests dos artistes combina produccions electròniques molt elegants que fusionen textures de l'R&B, l'afrobeat, el trap i el pop, sense perdre l'essència melancòlica i brillant que tant caracteritza el so urbà francès, i així ho demostren amb aquest primer tast del seu EP: 'Torna-ho a fer'!

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40