El David Busquets ens convida a volar alt posant el 'Mode Avió

El gironí continua narrant la seva vida per entregues com si fos una sèrie

David Busquets - Mode Avió

Fa unes setmanes, el cantautor David Busquets publicava una altra de les cançons que formen part d'aquesta nova aventura que està vivint. El nou projecte del gironí implica explicar la seva vida actual, els sentiments i les emocions que l'envolten durant el seu dia a dia per capítols en forma de cançons en castellà, com si fos una sèrie de Netflix. Som davant d'un projecte 360 que vol mostrar al jove artista tal com és, tot trencant qualsevol mur que el separi amb els seus seguidors d'arreu.

Aquest camí, o història, va començar amb 'Te Invito'. I després, podíem seguir la trama amb 'Mi Confidente', 'Estoy Aquí', 'Lejos de Mi', 'Así soy Yo', 'Bailaré', '¿Qué me dices?', 'Perdona' i 'Modo Avión'. D'aquesta última, Busquets ha volgut fer-ne una versió en català per acostar-se als seus seguidors catalanoparlants o que l'acompanyen des de l'inici de la seva carrera musical quan ens va enamorar amb els seus àlbums El que et vull dir (2017) i Instints (2019), o bé, el van descobrir abans quan feia es va popularitzar a Youtube amb els seus vídeos.

'Mode Avió' és una cançó que pretén donar-te una petita empenta per a aixecar el vol i caminar endavant, per a avançar fins i tot quan se'ns presenten situacions difícils. El mateix gironí afirmava: "Tot passa per alguna cosa". Tot embolcallat amb un so festiu que balla entre la música pop i la urbana gràcies a la producció de Doreste Rècords.

El David Busquets ha estat treballant de valent durant dos anys en aquest disc que veurà la llum aviat i en el que explicarà la seva història, les seves aventures, emocions, vivències, sentiments, sense filtres ni embuts; cançó a cançó, com un llibre o una sèrie de TV.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40 


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad