Beret: “'Resiliencia' és el disc que més parla de mi, he arribat a pensar que m’estic mostrant massa”

El músic acaba de publicar ‘Resiliencia’, el seu nou disc després de dos anys i mig de feina

Beret: “'Resiliencia' és el disc que més parla de mi, he arribat a pensar que m’estic mostrant massa”

El passat 11 de novembre el Beret va publicar el seu segon disc 'Resiliencia', ens visita a ELS40 per presentar-nos l'àlbum en aquesta entrevista amb l'Uri Mora. Tot i que fa pocs dies que ha sortit, en aquest treball hi trobem cançons que ja s'han convertit en un èxit com 'Porfa no te vayas' amb els Morat, o 'El dia menos pensado': "Jo sóc defensor dels senzills, prefereixo anar traient senzills a poc a poc i poder-los mimar i donar-los la importància que mereixen, i amb el temps que aquestes cançons formin un disc, que serà el resum d'aquesta etapa en mi".

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Beret (@beret1996)

Sobre què l'inspira per a fer cançons ens reconeix que: "Jo he de viure per escriure, sí que és cert que alguna cançó ha sorgit d'imaginar-me una situació però la majoria surten en base a coses que m'han passat. És el disc que més parla de mi, he arribat a pensar per moments que en aquest disc m'estic mostrant massa". Una característica d'aquest disc són les múltiples col·laboracions que hi trobem (Malú, Omar Montes, Morat, Reik, Lérica i Estopa): "M'encanta agafar artistes que potser no tindria gaire a veure musicalment i tancar-me en un estudi i treure una cançó que tingui l'essència dels dos". Sobre si te alguna col·laboració pendent ens confessa que: "No ens coneixem pràcticament personalment, només d'un dia que ens van presentar, però la meva col·laboració somiada és amb el Fito (& Fitipaldis)".

Beret: “'Resiliencia' és el disc que més parla de mi, he arribat a pensar que m’estic mostrant massa”

A 'Resiliencia' el Beret es despulla en moltes cançons i hi ha una que destaca per la temàtica que hi trobem, es tracta de 'Tata', peça dedicada a la germana del Beret que va morir a principis d'aquest any: "Sentia que tenia que publicar aquesta cançó i que molta gent es pogués sentir identificada, i que a mi m'ajudaria a desfogar-me i mostrar aquest sentiment, per mi és el més real que he fet a la meva vida. Quan la canti als concerts segurament serà un moment més per a mi que per al públic".

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Beret (@beret1996)

Pel que fa a concerts ens avança que visitarà Catalunya per actuar al Palau Sant Jordi, i que serà pels volts del novembre de l'any que ve, per tant encara queda un any per poder degustar les cançons d'aquest àlbum 'Resiliencia' i cantar-les totes a ple pulmó, tot i que el Beret ens reconeix que la maquinària no s'atura: "Jo no paro de crear, segurament aviat hi haurà nova música".

MÁS SOBRE:
imagen_icono_desplegar imagen_icono_desplegar

icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad