Un novembre carregat de promeses a CAN40

La Julieta, els Clima, la Scorpio o Doble van ser els protagonistes del mes de novembre a CAN40 amb Sergi Sànchez

CAN40 amb Sergi Sànchez @sergisanchez85 / ELS40

Durant el mes de novembre han visitat CAN40 amb Sergi Sànchez, 4 grans promeses de la música en català del futur: Julieta, Clima, Doble i Scorpio. Han estat 4 programes molt diferents entre ells però amb un nexes comú, seguir apostant per la música que vindrà, pels nous valors i per escoltar-te perquè cada setmana tu decideixes la cançó en català més important de la setmana d'ELS40.

Recupera el programa del 6 de novembre on vam estrenar la nova cançó de la Scorpio després del seu pas per Eufòria o també la descoberta de la Laura West. Aquell diumenge vam repassar la llista de l'APECAT del mes d'octubre encapçalada per un altre nom nou de l'escena com és el Roger Padrós i per últim també vam parar l'orella per saber què és el que més et motiva: ens vas demanar que la cançó dels Buhos 'La pluja tropical' fos la més destacada de la setmana. Com sempre, no van faltar els convidats, en aquest cas Doble & Hugsound. Escolta aquí el podcast sencer:

Si vols recuperar l'entrevista íntegra dels gironins Doble & Hugsound fes-ho al següent vídeo on veuràs com parlen de com es van conèixer a una casa okupa, de com van compondre aquest nou disc envoltats de natura i farcits de bones vibracions i de les col·laboracions espectaculars.

Com és tradició vam tancar l'entrevista amb LES10 de CAN40, "Famós o Doble" en aquest cas els vam enfrontar entre ells, qui guanyarà?

La setmana següent, el diumenge 13 de novembre CAN40 es va omplir de música en català amb l'estrena exclusiva en ràdios del més nou dels The Tyets 'Bailoteo', cançó que ja havien testat en algun concert i club durant les setmanes previes. Com a clàssic vam recuperar una de les més corejades dels Amelie i també vam encetar el disc de La Marató de TV3 on aquest any hi participen Els Catarres, el Pablo López, els Morat o Bounce twice entre d'altres. Torna a escoltar el programa sencer i sense interrupcions aquí:

La convidada de la setmana va ser la Scorpio amb qui vam parlar d'Eufòria, de l'abans, durant, però sobretot del que vindrà ara amb cançons com Deja Vu. Mira l'entrevista sencera amb alguns detalls que no vas poder escoltar a la ràdio.

Ella no va marxar sense passar per LES 10 de CAN40, on el Sergi Sànchez la va posar contra les cordes per descobrir la seva col·laboració definitiva. Amb qui creus que seria la seva col·laboració muiscal ideal?

Saltem 7 dies en el temps fins el 20 de novembre. Un diumenge on a les 18:00 el Sergi Sànchez començava CAN40 amb la Julieta i els Figaflawas i la cançó remixada que comparteixen i que es diu Secr3t. Perquè la Julieta i no cap altre? Perquè saltava la sorpresa, ella seria la primera artista que estrenaria el renovat Estudi Toresky d'ELS40 en un ELS40 Stage de CAN40. Aquell dia vam seguir descobrint més cançons del disc de La Marató de TV3 i també vam enfrontar a quatre dels nous artistes catalans que ho han petat fort aquest trimestre per ser la cançó en català de la setmana. L'Edu Esteve ho va aconseguir amb La Primavera, una de les més demanades a les nostres xarxes socials. No et perdis la visita dels Clima, tot això al programa sencer que pots escoltar aquí:

A l'entrevista sencera que hem penjat al nostre canal de Yotuube tens més detalls d'on vénen, cap a on van i perquè tenen una relació tan estreta els Clima amb Doctor Prats.

Tampoc van marxar a casa sense passar per LES 10 de CAN40, el contingut exclusiu del programa on el Sergi Sànchez els posa a prova, en aquest cas intentant endevinar què passaria després en unes imatges relacionades amb la climatologia.

Si hi ha un programa especial en aquest mes, és el del diumenge 27 perquè bona part es va enregistrar al primer ELS40 Stage de CAN40 des del mític i renovat estudi Toresky de Ràdio Barcelona. Aquell dia el Sergi Sànchez va rebre la Julieta i una vuitantena d'oients que van omplir l'estudi per escoltar les cançons de la Julieta d'una forma diferent, més íntima i en acústic. Com a plat fort també vam estrenar la nova cançó del Miki Núñez amb l'Alfred Garcia i gràcies als teus vots el debut del Triquell, Jugular, es va alçar com la cançó en català de la setmana. Escolta tot el programa aquí:

El Sergi Sànchez va aconseguir a LES 10 de CAN40 que la Julieta ens revelés els seus secrets que no sabíem fins el moment.

No et perdis cada diumenge de 18 a 19h l'únic programa de música 100% en català de la ràdio comercial catalana, CAN40 amb Sergi Sànchez.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad