Mariona Escoda, Núria López, Figaflawas, Lal'ba i Esther protagonistes de CAN40

Torna a escoltar els darrers programes de CAN40 amb Sergi Sánchez i mira el contingut exclusiu

CAN40 amb Sergi Sànchez @sergisanchez85 / ELS40

Si busques els darrers programes de CAN40 amb Sergi Sánchez en format podcast, aquest és el lloc. En les darreres setmanes hem tingut moltes i molts protagonistes. Comencem per la visita que ens va fer la Mariona Escoda la setmana que va publicar 'Et deixo la mà' el seu primer single en solitari post Eufòria. Un programa que també va estar farcit de novetats i on vam descobrir que 'Bailoteo' de The Tyets era la cançó en català més destacada. Escolta aquí el programa sencer:

Si vols mirar l'entrevista sencera de la Mariona Escoda, aquí la tens. Va parlar de la seva carrera musical, també de teatre perquè estava a punt d'estrenar-se a 'El petit príncep', i es va mullar dient-nos amb qui es duia millor al programa de TV3 i molt més.

Com tots els protagonistes, també va haver de respondre LES10 de CAN40 on el Sergi Sánchez va posar a prova la Mariona Escoda.

La setmana següent a CAN40 vam rebre la visita de Lal'ba, un dels grups revelació del 2022 gràcies a cançons com 'Abella reina'. El Sergi Sánchez et va posar per primera vegada 'Boo' la cançó que va resultar tot un impacte d'uns nous valors de la música en català: el Dani6ix i Kashlo. No va faltar la Scorpio que es va convertir amb 'Deja Vu' en la cançó en català més destacada de la setmana i moltes més novetats.

Per conèixer millor els d'Olesa de Montserrat, el millor serà que no et perdis l'entrevista sencera que van fer amb el Sergi Sánchez. Viatjarem des dels seus inicis fent un concert virtual fins ara que ja han format part d'alguns festivals i han trepitjat escenaris destacats.

El que ens va deixar a tots sense paraules va ser la capacitat auditiva que tenen Lal'ba. El Sergi Sánchez va posar contra les cordes a Lal'ba amb 10 fragments de cançons que havien d'endevinar a LES10 de CAN40. Què van fer? Quantes n'endevinaries tu? La millor manera és mirar aquest contingut exclusiu.

Hi ha un nom que apareix constantment al programa, Figa Flawas perquè la seva irrupció a ELS40 va coincidir amb el naixement en format ràdio de CAN40. El Sergi Sánchez te'ls va punxar per primera vegada amb la Xuculatina, però després han vingut més cançons i les que arribaran. En aquest programa també escoltarem la Julieta, el Miki Núñez amb l'Alfred García o el Roger Padrós.

Que vols saber més dels Figa flawas? No hi ha cap problema, mira l'entrevista sencera on parlen del moment que ens van regalar amb la Julieta i The Tyets a les festes de La Mercè. També de com es van conèixer amb la Julieta (spoiler: coincideix la història amb el que ens va dir ella).

Un dels jocs més divertits de LES10 de CAN40 és el de descobrir si es tracta d'un pastís o un objecte real. En aquest cas els Figa Flawas van superar amb nota la prova, i tu?

Quan va arribar el Nadal, la Núria López, que ens va regalar una cançó per les festes, havia de passar si o si pel programa. Aquell dia vam combinar els èxits en català del moment amb algunes nadales pop que ja són tot un èxit a casa nostra.

Aquí podràs mirar l'entrevista sencera amb la Núria López, una de les protagonistes del 2022 juntament amb els seus companys d'Eufòria. Era inevitable parlar del programa, de l'abans, el durant i també el després, perquè ara també la pots veure protagonitzant el musical 'El Rei Lleó'.

A LES10 de CAN40, la Núria López va haver-se d'enfrontar al joc de les emoticones per intentar esbrinar quins títols de musicals havia amagat el Sergi Sánchez.

Quan va començar l'any, la primera persona que ens va acompanyar arribava de terres valencianes, l'Esther que publicava nou disc 'Les cartes que mai vaig cremar'. Un dia en què el Sergi Sánchez estrenava en exclusiva a CAN40 la més nova d'Els Catarres i la Fúmiga, una cançó que combina diferents lletres d'èxits de les 2 bandes.

L'Esther va ser tot un descobriment per aquells qui no la coneixien, ens va parlar del seu disc que va servir d'autocura per aquelles històries que no ha acabat de tancar. També del seu vincle amb Catalunya i de com anirà el 2023 a nivell musical i de directes.

Per últim, a LES10 de CAN40 vam descobrir quina és la cançó que hauria volgut escriure l'Esther.

No et perdis cada diumenge a les 18h CAN40, el programa de música en català d'ELS40 amb Sergi Sánchez.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad