El Sónar 2023 confirma a Bad Gyal, Aphex Twin o el show exclusiu HOLO de Eric Prydz

El 15, 16 i 17 de juny el Festival Sónar celebrarà el 30è aniversari a Barcelona

The Blessed Madonna

The Blessed Madonna una de les Dj's més esperades del festival / Eva Pentel

El Sónar és el festival internacional de música avançada que es concentra anualment a Barcelona a l'inici d'estiu. A més, és un pilar a l'oferta cultural barcelonina des de la seva creació el 1994. Innovació, tecnologia i creativitat són les paraules que configuren la imatge del festival que un any més ens porta música per experimentar i trobar noves sonoritats que marquen el futur de la música.

Avui es completa la programació d'aquesta edició tan especial i t'ho hem volgut explicar tot:

Bad Gyal i el seu àlbum de debut "La Joia"

Fent repàs a les actuacions que se sumen avui al Sónar 2023, en primer lloc, destaquem la tornada al festival de catalana Bad Gyal que actuarà per primera vegada al Sónar de Nit el dissabte 17 de juny. Després de cantar davant de 17.000 persones al Palau Sant Jordi, ara prepara la presentació de "La joia", el primer disc d'estudi. El nom del qual es va revelar el passat 11 de febrer en directe. Però juntament amb ella, també hi serà el productor català, Alizzz, i una proposta potent amb DJ inclòs: 'Club 2000'.

Eric Prydz en primícia a Espanya amb HOLO, i més

Al novembre Eric Prydz anunciava la gira HOLO 2023, que començaria a l'Ultra Music Festival 2023 de Miami. Però ara podem dir que Eric Prydz també serà a Barcelona amb un xou audiovisual exclusiu tridimensional i immersiu.

Però no és l'única actuació potent que tanca el cartell del festival, perquè el hip-hop reflexiu i social de Little Sims, Aphex Twin o la sessió del productor Black Coffee –a Sónar de Dia- també s'uneixen als ja anunciats: BICEP live, Fever Ray , Amelie Lens, Peggy Gou, The Blessed Madonna, Solomun, Laurent Garnier, Richie Hawtin i molts més.

Sónar+D i SónarExtra

Així mateix, el Sónar+D 2023 s'avança i els assistents de Sónar de Dia en podran gaudir tots els continguts. Aquests podran ser espectadors i aprenents de temes de màxima actualitat com la Intel·ligència Artificial i els seus efectes en l'art i en la societat, l'emergència climàtica com a leitmotiv de creadors i els nous processos creatius. O també, optar per xous amb un alt component visual i tecnològic de Daito Manabe o Kode9.

I finalment, en paral·lel a tot el que passi del 15 al 17 de juny, el festival s'estendrà per la ciutat amb el seu programa SonarExtra.

L'AI & Web3 Creatives Summit es complementarà amb el +RAIN Film Fest, el festival internacional de cinema d'obres realitzades íntegrament amb Intel·ligència Artificial organitzat per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), així com la col·laboració amb l'International Symposium on Soundscape, organitzat per la Universitat de Barcelona (UB), que es durà a terme el 13 i 14 de juny.

Sonar+D comptarà amb l'exposició Digital Impact i oferirà avantatges d'accés a tots aquells que tinguin entrada per al festival.

Però les celebracions del 30è aniversari del Sònar comencen ja, el 27 de febrer al Mobile World Congress es farà el primer concert de Desert al costat del DJ set previ de lanav, inaugurant així un 2023 molt especial pel festival


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad