The Offspring, Bomba Estéreo, Nicki Nicole, entre els 25 nous artistes al Cruïlla 2023

El festival ha anunciat noves incorporacions per a aquest estiu

The Offspring durant un esdeveniment per a fans de Los Angeles Chargers del 2021 / Jason Armond / Los Angeles Times (Getty Images)

The Offspring va anunciar el seu retorn als escenaris, i ara ja sabem que els californians passaran per Catalunya en concert gràcies a l'edició estiuenca del festival. Els Bomba Estéreo portaran la força de la natura fins a l'escenari barceloní, així com la rapera argentina Nicki Nicole. Però la llista de nous grups i artistes continua amb els Ladilla Rusa, el Pau Vallvé, el Ramon Mirabet, el duet Renaldo & Clara, la rapera Santa Salut, els Lal'Ba, entre altres.

El cartell de la nova edició aposta per una gran diversitat artística i a més a més, aposta fort per la tornada del rock als grans esdeveniments musicals. D'aquesta manera, el Cruïlla 2023 obre un gran ventall de propostes musicals que ompliran els escenaris del Parc del Fòrum de la capital catalana sumant fins a cinquanta artistes al mateix cartell. Les entrades i els abonaments ja estan disponibles, així com la programació anunciada dia per dia, a la seva pàgina web.

Tot i això, el festival ha assegurat que encara ha d'anunciar una bona part de la seva programació i encara podrem tenir més sorpreses des d'ara fins al primer cap de setmana de juliol. De fet, encara no ha fet públic quins noms ompliran la programació dels espais Art i Comedy. Per tant, restarem a l'espera per conèixer totes les novetats que encara han de venir.

Segueix el canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40