MARTTIN, un any ple de nova música i molt ciclisme

La veu del grup Vuit ara és creador de contingut per xarxes

MARTTIN

Carlos Martínez participant a la Titan Desert d'Almeria / Titan Desert

No ens agafa per sorpresa que els grups de música decideixin algun dia notificar-ne la dispersió, perquè com bé diu la frase: "les coses bones sempre tenen un final". Antònia Font per exemple, van marxar de manera temporal per tornar ara i Txarango, Obrint Pas o La Gossa Sorda van decidir retirar-se per sempre. Una cosa així va passar amb Vuit, la banda catalana que va néixer el 2009 i que estava integrada per Carlos Martínez, Llorenç Anguera i Oscar Villoria. Aquell grup que com bé deien, quedaven "pràcticament cada dia a les 8 per assajar i ho feien tot a les 8" i que, per això, decidien anomenar-se així.

 

També eren aquella agrupació que va formar part del cartell del Primavera Pop el 2017 o del Sant Jordi Pop d'ELS40 en 2018. Uns anys que coincidien amb el moment en què Maluma anunciava una retirada temporal dels escenaris per centrar-se més en la seva persona i deixava les paraules: "Necessito una mica de temps per a mi, per a Juan Luis, necessito passejar, meditar, fer ioga...". I així va ser el que també va fer la veu de Vuit o, millor dit, Carlos Martínez Arias que actualment és creador de continguts i "bogeries diverses" - com asegura al seu perfil d'Instagram-.

 

Però quin tipus de contingut trobem de Carlos? Doncs, podem trobar-nos-el a xarxes explicant-nos diferents trucs pels no "pros" del món ciclista, perquè ell sí que ho és. El creador digital i conductor del canal Marttinoficial, va participar el 2022 a totes les Titan Desert que es van realitzar al Marroc, Almeria i Aràbia Saudita, unes de les carreres més dures del món de MTB en mode resistència. A més aquest 2023 tornarà a realitzar totes aquestes competicions i quan acabi aquest any, n'haurà fet 8 en 4 anys.

 

Tot i això, aquí no acaba tot. Aquest 2023 també ofereix una mica de música per MARTTIN, ja que en els mesos entrants podrem veure 4 temes amb temàtica motivadora i amb un beat enfocat a complir els teus reptes. Ja en vam poder assaborir una mica el 2020 amb 'Un Paso Más', que actualment acumula gairebé 200.000 reproduccions a Spotify. Però ara sembla que no ens quedarem amb poc i podrem gaudir d'aquesta gran etapa de Carlos Martínez.

Segueix-nos al canal de Telegram

 


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • No paramos y no queremos parar

    Iñaki Domínguez

  • Hoy en los40

    El significado de la letra, el videoclip y la nueva era de la artista. La conexión especial entre Estopa y Rosalía, en Días de Tele. El sorprendente talento musical de Catherine Zeta-Jones. Rosalía y Rauw Alejandro sorprenden con su sesión de fotos más romántica. Jonas Brothers dedican su nuevo single al restaurante que marcó sus primeros pasos.

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad