'Eufòria' arrenca amb segona edició el 10 de març

En aquesta edició s'han presentat més de 2.000 aspirants i només 16 ho han aconseguit

Tots els concursants de la nova edició 'Eufòria' / TV3 Eufòria

El pròxim divendres 10 de març a les 22.05h arrenca la segona edició Eufòria, la revelació de l'audiovisual de la temporada passada. Amb col·laboració de Veranda Media, el programa va batre rècords d'audiència amb 473.000 espectadors i va aconseguir un 29,7% de quota de pantalla.

Càsting

Només 16 participants han arribat a la que serà la primera gala del concurs. Primerament, es va fer una tria dels 9 primers concursants, gràcies als veredictes dels assessors del talent show de TV3. Tanmateix, no ha sigut una decisió fàcil, ja que s'han presentat més de 2.300 aspirants, gairebé el doble que l'any passat.

Formaran part d'un programa musical on cada aspirant es convertirà en la veu principal de grans números musicals o en les segones veus dels seus companys. Però no tot és un conte de fades, perquè la mecànica de la primera gala funcionarà de la següent manera: d'aquests 16, 4 participants hauran d'abandonar l'aventura i 2 continuaran.

Equip d'Eufòria

En aquesta nova edició s'incorporen dos nous fitxatges a l'equip de coaches: l'actriu Paula Malia com a coach d'interpretació i la cantant, compositora i pianista Clara Luna com a mentora de veu. També la Carol Rovira com a jurat d'aquesta segona temporada i deixant la seva posició com a orientadora d'interpretació. Juntament amb la cantant Elena Gadel i el cantant Lildami, valoraran les actuacions d'aquesta nova tanda d'actuacions.

Continuem també amb les cares conegudes dels presentadors Miki Núñez i Marta Torné, que han estat presents durant tot el procés dels càstings.

Novetats

Però les coses han canviat. Per un costat, hi han hagut canvis significatius al plató per donar més espectacularitat a les gales setmanals i ara té una capacitat per més de 250 assistents. Així mateix, totes les gales seran en directe o hi haurà més informació sobre el dia a dia dels concursants. En relació amb això, també hi haurà més presència a xarxes i a TikTok, com els vídeos que hem estat veient aquests dies. I pels fans de l'streaming, continuaran amb els seus directes a Twitch, on els seguidors podran descobrir els secrets que s'amaguen al programa més enllà de les gales de plató.

Presentació dels participants

Alèxia: des de l'Institut del Teatre cap a Eufòria. Artista que no entén la vida sense una cançó o sense la dansa perquè sempre ha estat sobre els escenaris. Després de treballar com a cantant a un parc d'atraccions ara se suma a un nou repte: un talent show.

Carla: aquest és el seu any. L'any passat es va quedar a les portes de poder entrar i va continuar amb la seva coral o amb els seus alumnes com a professora de música. Després d'un mes i mig, per fi ha confirmat que el pròxim divendres en serà una més.

Carlos: el perfil romàntic del talent. Compon, toca la guitarra i el piano. Al seu perfil d'Instagram ja hem pogut tastar una mica de 'Peter Pan' d'El Canto del Loco, però n'estem segurs que la veu d'en Carlos ens arribarà al cor més d'un cop.

Clàudia: la més jove i la més fan de l'Edu Esteve. Després d'un càsting difícil, ara està més que preparada per aquesta nova experiència.

Domènec: una persona impacient que li "agrada cantar i moure el 🍑" . El d'origen camerunès-català està disposat a trencar tots els seus límits explorant noves identitats artístiques.

Elena: la Escorcia, la madame o la diva d'aquesta nova edició. Creativitat pura: tant en escriptura com en dansa. La de Palma de Mallorca ara lluita com a concursant.

Emmi: encara que tingui molt clar que vol estudiar la carrera de Dret, la música és la seva passió. I així ens ho demostrarà a Eufòria. Jazz, piano i un tiet cantant famós a Rússia.

Ethan: ni suc de taronja, ni cafè... Ethan és addicte a l'aigua. Ah! També té un tema propi: "La Llum". És productor i compositor i toca la guitarra, el piano i l'ukulele.

Héctor: treballa en un dinner show, però el seu somni és interpretar els personatges d'''Els Miserables". Un artista multidisciplinari que creu en el seu pas pel programa: es tatuarà el logotip d'Eufòria.

Jan: un "cantant d'habitació" que ara vol brillar, però no al costat de la seva germana a qui sempre ha acompanyat. Ell és el perfil amb rollazo del programa, que vol demostrar que el seu camí és la música.

Jim: la rockera de 20 anys amb molt bon caràcter. Tota la vida somiant dedicar-se al que li agrada i ara l’han donat l’oportunitat de fer-ho, amb “llarga vida al Rock and Roll” com a lema.

Natàlia: teatre musical i dansa urbana, la nostra Ariana Grande d'aquesta segona edició. Després de cantar d'amagat durant molt de temps, ara se suma a aquesta oportunitat per cantar per Catalunya i arreu del món.

Nei: sortint de fer l’obra de teatre de Ratolí Pérez, aquest mes de març comença a Eufòria. Li encanta ballar i l’univers dels 80s com 'Fama'. Deixa de banda els estudis de medicina per decantar-se finalment pel món artístic.

Paula: la capri del programa. També il·luminadora, fotògrafa i dissenyadora gràfica. Vol “donar-ho tot, superar pors i estimar-se com mai”, com explica al seu Instagram.

Sofia: aterra després de viatjar en aquesta nova missió: guanyar Eufòria. Els últims anys ha estat a Nova York per trobar-se com a cantant. Creu en les energies i no pas en els gèneres.

Tomàs: de pares músics i d'origen xilè. L'artista de 17 anys en fa tres que viu a Catalunya i no ha desaprofitat la seva estada aquí. A Eufòria vol aprendre i desenvolupar tots els aspectes que ell pensa que encara manca. Aconseguirà el seu repte?

Amb qui et quedes?

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40