El Senyor Peix et farà moure 'De la Cabeza hasta los pies'

Una barreja de mestissatge, Ska amb ritmes llatins amb una tornada enganxosa

SENYOR PEIX - De la cabeza hasta los pies (Audio Oficial)

Sempre alegres i festius, avui presenten 'De la cabeza hasta los pies'. Una nova cançó que perpetua la seva essència engrescadora i divertida. Aquest grup maresmenc va aturar-se fa un parell d'anys i han tornat per continuar repartint bones vibracions amb la seva música que es belluga entre el mestissatge i la música llatina, travessant gèneres com el reggae i altres ritmes jamaicans. Tot plegat ho trobarem dins del segon disc que Senyor Peix publicarà ben aviat, després d'haver-lo retardat uns mesos per enllestir-lo.

Abans d'estrenar aquest últim tast del disc sophomore, ja ens havien embolicat amb la seva música gràcies a 'Vive' on col·laboren amb l'artista urbana Clio Almansa i a 'Encenent fogueres' amb la participació de la Marta Casas. Avui Senyor Peix publica el tercer i últim avançament d'aquest projecte que porten construint des de fa mesos.

Te recomendamos

'De la cabeza hasta los pies' va i ve, va de la sonoritat afrocubana havanera fins als sons urbans del Bronx, trepitjant l'Ska i flirtejant amb els sons llatins. Aquest últim senzill ens obre les portes a la nova etapa del David Anillo i els seus companys de batalla musical i sempre transmeten: festa, sentiment i rebel·lia. Han vingut per posar-ho tot del revés, per canviar-ho tot quan les coses no van com volem.

  • Lletra 'de la cabeza hasta los pies' - senyor peix

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40