Neisha explora la seva cara més "kawaii" en "Anime en català"

Després d'un primer tast amb 'Estira-i-arronsa' ara ja pots escoltar el nou disc de la barcelonina

Neisha - Piscis (amb Lil Guiu, L-street, Víctor Ventosa) video musical oficial

"Un, dos, tres, tanca els ulls i t'encantarà". Amb aquestes paraules obre Neisha Anime en català el seu nou àlbum, que ja d'entrada, t'ensenya a com gaudir-lo. Parlem d'un disc influenciat per l'anime i el manga que aborda el que ella etiqueta com "semi-anime persona" i una lluita constant contra la seva pròpia deshumanització.

Ja a 'Estira-i-arronsa', la seva batxata romàntica, trobàvem una gran connexió amb l'àlbum, quant a l'exploració de les emocions internes. Aquest primer llançament, que va deixar veure una mica el que avui ja es diu disc, explora la dinàmica de les converses en parella en una relació a llarg termini. També el seu videoclip es va inspirar en la pel·lícula Death Proof de Quentin Tarantino, la qual cosa fa que et despistis una mica del concepte general del nou projecte de Neisha.

Al costat d'altres avançaments com 'Piscis' amb Lil Guiu o 'One Piece/EVA', es troben novetats com 'Flow carnavalesc', 'Friki, chingona', 'Jove Boy Bye', 'Res en algo', 'Cowboy Bebop/per mullar-se', 'Succubus'.

Portada "Anime en català"

Portada "Anime en català" / Delirics

Però per continuar abordant la línia otaku, cal destacar que l'anime s'ha utilitzat sovint com una gran eina per a explorar temes emocionals i personals. Per això, Neisha no ha pogut triar millor temàtica per a explicar-nos qui és ella i què podrem escoltar d'ara endavant.

Com a temàtica i estil, podem veure que sèries d'anime com Neon Genesis Evangelion o Sailor Moon tenen bastants semblances.

D'una banda, Neon Genesis Evangelion és una sèrie que també explora la famosa mutació del "jo" (de la qual la cantant parla) i les emocions internes dels personatges. La sèrie fa ús de l'estètica de l'anime per a relatar una història que s'endinsa a la psique humana i com els personatges lluiten contra les seves pròpies inseguretats.

Després, Sailor Moon és igual que Neisha. La protagonista de la sèrie també es descriu com una heroïna que lluita contra el mal mentre intenta mantenir la seva identitat en un món on sovint se sent incompresa. A més a més, Sailor Moon i les seves amigues també exploren les seves emocions i la seva connexió amb la infància a mesura que lluiten contra el mal.

NEISHA - Estira-i-arronsa

En poques paraules, si estàs buscant una experiència musical que et porti a un altre món, Neisha és la resposta. Amb el seu estil únic i incomparable, t'enganxarà no només a Anime en català sinó també a tot el que està per arribar.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40