ELS40 Primavera Pop 2023: El Festival bat tots els rècords

El cartell més gran de la seva història brilla davant de més de 25 mil persones

Lola Índigo tornant a fer un espectacle brutal a ELS40 PRIMAVERA POP Rubí 2023 / Foto Hugo Niño Barrón

ELS40 PRIMAVERA POP a Rubí ha estat un dels festivals més esperats de l'any a Catalunya amb un impressionant cartell d'artistes de renom. Des de l'obertura del festival a les 20 de la tarda amb Beret fins al tancament amb l'espectacular actuació de Lola Índigo, on els assistents han gaudit d'una nit plena de música, energia i emoció.

El festival bat tots els rècords tant de públic com de cartell, gairebé una trentena d'artistes van pujar a l'escenari per donar-ho tot. La tarda va començar amb un Beret emocionat per tornar a Rubí on ha viscut grans nits. Un altre actor imprescindible dels nostres shows és l'Álvaro de Luna que es va deixar la veu cantant per exemple el seu últim èxit 'Todo Contigo', i si es nota que està en el seu millor moment.

Primeres vegades al PRIMAVERA POP

Te recomendamos

Si parlem d'artistes que van debutar a l'escenari d'ELS40 PRIMAVERA POP 2023 hem de fer menció a l'Edu Esteve, després de mesos de feina i de compondre música ahir va ser el gran dia per estrenar tot el material. Un públic entregat va ballar els seus darrers èxits com 'No vull despertar' o 'La Primavera'.

Scorpio va venir per servir espectacle i a més amb l'energia d'acabar de llençar el seu disc 'Antares', i ara estem més enganxats que mai a les seves cançons. Més estrenes com la gran proposta urbana catalana de la Lau Gibert, es va menjar l'escenari presentant himnes com 'Ni la Moto'. I destacar sempre a la Julieta, la guanyadora del Premi CAN 40 a l'Artista més viral de l'any, va brillar a l'escenari presentant hits com 'Cari' o 'Secr3t'.

@els40_

CLAVAÍTO - 28 abril 👀🎶 @Chanel Terrero @Abraham Mateo #clavaito #chanelterrero #abrahammateo

♬ sonido original - ELS40

Depol es va presentar en l'escenari principal per a oferir un acústic íntim, mentre que Chanel i Abraham Mateo van cantar junts per segona vegada el seu pròxim èxit 'Clavaito', que estarà disponible el 28 d'abril a totes les plataformes, segons ens ha revelat la cantant d'Olesa de Montserrat. Chanel jugava a casa i per primera vegada actuava a Catalunya de la mà d'ELS40, i encara va ser  més emocionant veure la seva família a primera fila.

El festival més gran de la primavera va tenir una convidada de luxe entre el públic la famosa Mari, la veïna més popular de l'actualitat musical. Així ho va anunciar la Vicco, una de les artistes del moment que va posar potes en l'aire l'Escardívol de Rubí. "Nit vuitantera, tota la nit sencera" va corejar la Vicco en català i tot el públic seguint-la en el karaoke més gran de Catalunya.

La segona col·laboració més esperada de la nit la de Miki Núñez i Paula Koops, que per primera vegada es van unir en l'escenari per a interpretar 'La Mitad'. També vam gaudir de l'estrena en directe de 'Tiki Tiki', que ningú s'esperava que les dues artistes s'unissin per interpretar-la. I com no, el públic no va poder resistir-se a ballar la coreografia tan viral a Tik Tok de Ptazeta i Lola Índigo.

Després que Nil Moliner dimecres passat es passés 24 h sense dormir i component ahir ho vam tenir cantant el seu meravellós 'Soldadito de hierro' que encara omple festivals de llums i melancolia. Però el pas de Nil Moliner pel Primavera Pop no va acabar aquí perquè va formar part d'un dels moments més sorprenents del festival.

La Haka a l'Escardívol

Nil Moliner, Miki Núñez, Gerard Romero i Sergi Sánchez van aconseguir que més de 25.000 persones fessin el famós ball de l'Haka Que per si encara no n'has sentit a parlar, són la creació del periodista Gerard Romero. Uns balls curts que Romero fa per donar les gràcies als seus seguidors. Aquestes coreografies són adorades per tothom amb el seu "one, two, three, four" i nosaltres ahir ho vam poder comprovar. Acte seguit va sonar l'himne del club del Gerard Romero a la Kings League, 'Jijantes' amb Mark Eme

Final èpic amb Sam Ryder i Lola índigo

Sens dubte, un dels moments més memorables del festival va ser quan Sam Ryder, el representant de Regne Unit d'Eurovisió, va il·luminar el Escardívol de Rubí a acapella i va acompanyar 'Spaceman' de les veus dels assitents del Primavera Pop 2023.

Finalment, el festival va arribar a la seva fi amb una impressionant actuació de Lola Índigo que va fer embogir al públic fins al final. L'artista venia acompanyada de 13 ballarins i pur espectacle, dels que només ella sap muntar. També va ser una nit de celebració per Lola Índigo que va agrair al públic la seva fidelitat "Fa 5 anys que fem música i per primera vegada hem arribat al número 1 en vendes. Gràcies". Ella va tancar una de les nits més èpiques de la història d'ELS40 i això sempre és gràcies a vosaltres.

Agraïments

Patrocinadors i col·laboradors

Patrocinadors i col·laboradors / els40

ELS40 Primavera Pop no seria possible sense ells. Organitza Ajuntament de Rubí; amb el patrocini de Baricentro i Paripé i la col·laboració d'Herbers, Favela Burguer, Mardel, Catalunya Plants, Food & Gust, Carlitos Brioche, Diosa del Agua i Hard Rock Café Barcelona. Gràcies a ells, gaudirem de la festa.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad