Clotilde Fest 2023:Figa Flawas i The Tyets en concert amb ELS40

Els grups més punters de la ràdio musical líder actuaran junts el 5 juliol

The Tyets en concert / Luup Records

El Palau Robert presenta la cinquena edició del Clotilde Fest, un cicle consolidat que té com a objectiu promoure la música popular de casa nostra cantada en català. Del 21 de juny al 12 de juliol, t'esperen una bona pila de concerts que a més a més seran gratuïts.

Enguany, ens tornem a sumar al Clotilde Fest per portar "la combi Versace": Figa Flawas i The Tyets, que actuaran el 5 de juliol. Figa Flawas és una de les formacions urbanes emergents de la indústria catalana que s'ha destacat per la seva innovació a l'escena urbana-festiva de casa a base de reggaeton, pop, urban, disco, rumba i batxata. El seu últim èxit, 'Mussegu', està ple de referències a la cultura pop que tant ens ha influenciat. Per tant, no et pots perdre el seu xou el dia 5 de juliol al Palau Robert.

D'altra banda, The Tyets són coneguts per la seva música tan ballable, especialment la seva última producció on barregen el reggaeton amb la sardana. El seu èxit 'Coti x Coti' anima a tothom a ballar amb les mans amunt. Els maresmencs sempre sorprenents amb noves propostes musicals en cada directe que fan embogir el seu fandom que continua creixent com l'escuma. En Derra i en Jotes al Clotilde Fest interpretaran el seu últim discogràfic, Èpic Solete.

El Clotilde Fest aposta per les generacions joves i pel talent emergent, oferint una visió de la diversitat i la qualitat de l'escena musical actual. Els grups que actuen en aquest cicle són atrevits i experimentals, amb ganes d'absorbir diferents gèneres, com el trap, r&b i altres estils de la música urbana i pop.

Per tant, no pots faltar a aquesta cinquena edició del Clotilde Fest, i per aquesta raó has d'estar alerta de les pròximes publicacions que et farem des de la ràdio.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40