Figa Flawas amb la Mushkaa, Lluc i Mertxell Neddermann estrenen noves cançons

A més a més, arriben els nous àlbums de Gertrudis, Bounce Twice i Sirpepo

Gertrudis estrenen el seu àlbum 'Abans que s'acabi el món' / promosapiens

Dia de novetats musicals. Com cada divendres, arriben els llançaments que escoltarem a partir d'avui a tot arreu, les cançons que com a nouvingudes ompliran les nostres llista de reproducció i ens acompanyaran en el nostre dia a dia. Omplint les nostres orelles i les nostres estones de feina, soledat o d'avorriment. Allò que ens omple i que ens genera aquell sentiment d'alegria, com quan obrim els regals del nostre aniversari. Cançons noves dels Figa Flawas amb Mushkaa, Lluc i Meritxell Neddermann, melodies fresques i que ens faran gaudir de la nostra passió, la música més nova en aquest mes de maig:

Figa Flawas i Mushkaa

El duet vallenc Figa Flawas porta una nova col·laboració que no es tracta del remix de 'Mussegu', sinó un reggaeton pur amb Mushkaa titulat 'Diabla'. Aquesta producció de reggaeton ve acompanyada d'un videoclip que destaca a una líder capaç de desvetllar el diable, la Mushkaa. A més a més, ens regalen imatges a l'estil de James Corden al seu famós cotxe de The Late Late Show.

Lluc

L'enamorat d'A tu', el Lluc, ara ens porta un so totalment nou amb influències de l'afro per parlar de l'inici d'un amor d'amagades a 'i <3 paris'. Ironia, despreocupació i una tornada enganxosa per començar-nos a habituar al pròxim disc que portarà com a nom Peixcru's shisha lounge. Produïda per Jamz, del grup gironí d'Entresol2a, i amb el cop de mà del Biel Colomer de Massaviu, promet ser himne als lounges.

Meritxell Neddermann

Meritxell Neddermann publicarà el seu segon disc a la tardor, després de finalitzar la gira de més de dos anys acompanyant el cantautor Jorge Drexler. Però avui parlem de la seva nova estrena: 'T'esperaré una mica més' produït per Neddermann i Carles Campi, també productor de Vetusta Morla i Drexler. El disc tracta sobre la sensació d'incomoditat que sorgeix en certes situacions on un no se sent completament còmode, de manera que com a persona necessites que t'esperin una mica més.

A banda, d'aquests senzills, també han arribat a les nostres vides les compilacions de diferents artistes. Els nous àlbums de Gertrudis, Sirpepo i Bounce Twice, són les estrenes discogràfiques més destacades de la setmana:

Gertrudis

Gertrudis van començar quan tenien divuit anys els seus components i ràpidament es va convertir en una de les millors bandes mestisses de Catalunya, fent gires per tot Espanya, França, Holanda, Bèlgica, Canadà i l'Índia. El seu nou disc Abans que s'acabi el món està produït per Roger Rodés, un conegut productor que ha treballat amb Nathy Peluso i Shakira, entre d'altres. El disc inclou 10 cançons, i la banda ja ha llançat el senzill 'M'agrada' amb Macaco, que compta amb més de 150.000 reproduccions. Tot i tenir vint-i-tres anys, Gertrudis ha sabut mantenir-se rellevant amb èxits recents com 'Si tothom calla' i 'Bon dia vida'.

Sirpepo

SirPepo és el nom artístic de Josep Mejide, un jove del Prat del Llobregat dedicat a la música urbana des dels quinze anys. Aquest divendres ha llançat el seu primer EP titulat Creo en mí sota la producció de Martí Torreguiart i col·laboracions amb Pyrojan. El projecte conté cançons alegres i festives com 'Penjat de la lluna' o 'Oye' per començar a omplir-te de nous sons ara que ja arriba l'estiu. Per convèncer-te estrenem amb tu el seu videoclip d''Oye' i t'informem que estàs de sort perquè Creo en mí s'estrena avui a l'Espai Jove La Bàscula de Barcelona.

Bounce Twice

Amb el nom de Bounce Ur Booty, arriba un nou EP del duet vallesà format per la Lil Aiden i el DJ Efren Kairos. Quatre noves cançons interpretades en castellà majoritàriament que fan fer un pas endavant als Bounce Twice i que aconsegueixen bellugar el cos de qualsevol. Melodies enganxoses, rimes pròximes i càlides que parlen de sensacions i sentiments quotidians com és l'amor, la llibertat i també el desamor. En definitiva, un reflex de tot el que neix a la primavera i que acaba movent el món.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad