Els Catarres presenten ‘Cor’: la fusió de tots els seus estils

L’agrupació ha fet història amb 4 concerts consecutius a la Sala Apolo per a celebrar el seus últims 4 discos

ELS CATARRES - COR (2023)

El creure i el no creure

'Cor', és una cançó que convida a deixar enrere totes aquelles coses tòxiques i abraçar les persones que estimem, amb el ritme que ens marca l'òrgan muscular. A més, explora la dualitat entre el creure i el no creure i la possibilitat de confiar més en un mateix. Així ho diu la seva lletra: "sé que el meu destí és el que faig per mi".

El treball que ha estat produït per Els Catarres i David Rosell comença amb l'energia i la instrumentació mínima que van marcar a Postals, el disc que els va canviar la vida i la manera d'entendre Els Catarres. Però quan arriba la tornada, es transforma amb la incorporació de guitarres elèctriques i pinzellades electròniques, fins a l'explosió de la melodia dels sintetitzadors on abracen sense complexos el so més actual que ja havien explorat al seu darrer disc, Diamants.

Videoclip: una festa entre amics

El vídeo que acompanya la publicació de 'Cor' ha estat dirigit per Pol Aregall, amic del grup, que ja havia col·laborat amb Els Catarres en altres vídeos. El clip mostra una nit d'estiu on el grup celebra la vida amb la gent més propera. Una festa entre amics on tothom es deixa portar pel 'Cor'.

Els Catarres han demostrat que són un grup que evoluciona amb els temps i que s'adapta a les noves tendències sense perdre la seva essència. Amb 'Cor', han aconseguit crear una nova cançó que resum deu anys de carrera i que serà, sense dubte, un èxit entre els seus seguidors.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40