El New George ens convida a no dir 'MaiMai'

Estrenem el nou videoclip del maresmenc on ens convida a ser fidels amb nosaltres mateixos amb una llaminadura visual

NEW GEORGE - MaiMai (Video Oficial)

Una font que no deixa de brollar creativitat i música amb un tarannà que barreja realitat i cruesa a parts iguals, així és el New George. Un artista maresmenc de vint-i-sis anys que compon, interpreta i musica les seves creacions. Així va ser com ens va sorprendre amb la sardana urbana 'La Humanitat', la primera batxata urbana en català 'Nena', i sent el pioner en aquestes mescles dins del marc actual. A més a més, del seu popular 'GTA' que es va convertir en tot un èxit.

Aquestes són algunes de les cançons que trobem dins del seu disc de debut, 'Isla Giorgio', un paradís musical que va estrenar el passat mes d'octubre i on refugiar-nos quan ho necessitem. Ara, en aquest 2023 després de diversos concerts on ha presentat les seves primeres cançons, el New George obre la porta a segur sorprenent-nos amb el seu talent i la sonoritat de les seves cançons. Avui t'estrenem 'MaiMai', la nova cançó del jove artista de Sant Pol de Mar que no faltarà al teu dia a dia en els pròxims mesos.

'MaiMai' és llum i amb olor de sorra, aigua, benzina i cervesa ben freda. Una bona manera de celebrar la primavera ben carregada de ganes d'estiu. Aquesta nova proposta musical que avui veu la llum s'ha cuinat a foc lent durant els darrers mesos, i amb la qual podríem fer una analogia amb els clàssics i deliciosos plats que ens cuina l'àvia. L'espera ha valgut la pena. Com bé ens té acostumats el New George, 'MaiMai' no és una cançó més, som davant d'un cant a la vida, a llançar-se a la piscina sense saber si hi trobarem aigua, a no dir "mai" a res per temor. Un homenatge a defugir del "què diran" i a ser fidels amb nosaltres mateixos, a fer l'amor, a esclatar de riure i fer el ximple.

El videoclip és tota una llaminadura visual on ens submergim a l'univers del New George: un Supermirafiori, una llanxa navegant pel mar a la costa del Maresme, una piscina de boles i la platja de matinada. Escenaris que ens regala el videoclip d'aquesta nova proposta del jove maresmenc per a la seva nova cançó 'MaiMai'.

  • Lletra 'maimai' - new george

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40