‘T’enxules’, l’avançament del segon capítol de Julieta

El 9 de juny arriba Cap.II : Euga de nit seguit de prop per Cap.III : De madrugada

Julieta - T'enxules

Julieta ha publicat 'T'enxules' després de l'estrena del primer capítol del gran treball que s'anirà publicant progressivament al llarg d'aquest 2023. Aquesta cançó ha estat escollida com a avançament del segon capítol de la nova etapa nocturna de Julieta, que dóna continuïtat a Ni llum ni lluna, l'àlbum on concentrava l'essència de les seves cançons durant el capvespre, amb la posta de sol com a teló de fons. Si el primer capítol estava centrat en el món dels clubs, en el segon, Cap.II: Euga de nit, Julieta ens convida a acompanyar-la al món dels somnis, on tenim permís per somiar amb l'amor i enamorar-nos d'aquella persona especial.

A 'T'enxules' ens adonem que és més que evident el seu coneixement del so après en els seus estudis d'Enginyeria de Sistemes Audiovisuals. I és que, Julieta no només ens regala el seu costat més íntim amb la seva veu, sinó també la seva faceta tecnològica i experimental. Un aspecte a tenir en compte, perquè això farà que aviat la barcelonina ens presenti un espectacle més treballat.

No sabem com s'ho fa Julieta, però sempre crea tornades d'aquests que no pots treure't del cap. Primer, el 2021 ja vam començar amb el bucle de "tu juru ju". Després de dos anys, vam continuar amb "cari, cari acaricia'm", i ara tot l'estiu tindrem "de mi t'enxules, xules" o "llora, llora cuando llega la hora".

En breus paraules: un motiu total de contínua celebració. Això mateix va pensar l'@akajuuuu, perquè es va animar a fer una transmissió en directe a Instagram per l'estrena del seu nou senzill. Una tendència que ja s'està convertint en tradició i que connecta amb els fans que han estat esperant més d'un mes com si fos un concert de Justin Bieber al Palau Sant Jordi.

La portada d'aquest senzill incorpora dues colomes blanques, que espiritualment simbolitzen "amor a llarg termini i etern". Una cita que té sentit, perquè Julieta parla d'una persona insubstituïble amb qui té una connexió diferent que mai s'acaba.

Veurem com evoluciona aquesta història d’amor al Cap.II : Euga de nit, previst pel pròxim 9 de juny i seguit del Cap.III : De Madrugada. Que "vingui amb 40", com diu a 'T'enxules', i ens ho expliqui!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40