Els Catarres, New George i Julieta celebren el maig amb nova música

Xicu ha estrenat disc i tenim novetats de Paula Valls, Les Montses, entre altres

Els Catarres entre les novetats de la setmana / Halley Records

Arriben les novetats musicals de la setmana amb propostes per a tothom, des de peces més populars a més alternatives. El retorn de New George amb nova música, el debut dels eivissencs Púnik i també la catalana Txènia, nova proposta d'Els Catarres, Les Montses, la Paula Valls i el nou disc EP del xicu.
Comencem presentant-te les noves cançons que s'estrenen aquest divendres:

Els Catarres

Els Catarres han publicat 'Cor', un nou single que combina el seu estil original amb noves tendències electròniques. El treball que ha estat produït per Els Catarres i David Rosell comença amb l'energia i la instrumentació mínima que van marcar a Postals i la tornada apareix amb sons més actuals que ja havien explorat al seu darrer disc, Diamants.

Aquesta proposta celebra els seus deu anys de carrera, juntament amb la publicació del seu llibre Catarres X i els seus quatre concerts a la Sala Apolo, que pràcticament han fet soldout.

New George

El maresmenc New George ha estrenat nova cançó 'MaiMai'. Després de publicar el seu àlbum de debut Isla Giorgio, obre una nova etapa amb aquest senzill que ens convida a viure la vida sense aturador ni temor. Una oda a defugir del "què diran" i a ser fidels amb un mateix, a fer l'amor, a riure sense parar i fer el ximple. Amb 'MaiMai' se'ns presenta un estiu de somni ple d'aventures inoblidables.

Julieta

'T'enxules', és la nova entrega de la Julieta on ens convida a acompanyar-la al món dels somnis, on tenim permís per somiar amb l'amor i enamorar-nos d'aquella persona especial. L'avançament del segon capítol, Cap.II: Euga de nit, de la nova etapa nocturna de Julieta. La nova peça ens regala el seu costat més íntim amb la seva veu, sinó també la seva faceta tecnològica i experimental.

Púniks

Aquest mes neix Púniks des d'Eivissa. El duet porta art modern amb essència de l'illa, així com una frase molt enginyosa per apropiar-te si tens sentiment illenc: naixem, creixem, marxem i tornem.

Slim Samurai i Karlus publiquen la seva cançó 'Llum' per transportar-te a una història d'amor fugaç i espontània durant les nits de l'Illa Blanca. Amb ritmes de reggaeton, prepara't per estimar i vibrar els costums de l'illa.

Txenia

Txenia, cantant i compositora catalana, ha transformat la seva sensibilitat en música. 'Mai' és el primer senzill de Paradigma, el nou disc de Txenia en català. En aquesta cançó, l'artista lliura un missatge important: no estem sols en moments difícils.

L'impacte de la pandèmia la va portar a un període d'introspecció que la va motivar a reescriure el seu projecte musical i redescobrir la seva pròpia essència. D'aquesta reflexió sorgeix el seu primer disc, Paradigma.

Les Montses

El grup Les Montses presenta un tribut a totes les persones que ens envolten i a les que dediquem unes paraules en un brindis. En resum, una sèrie de motius que ens porten a brindar per la bona gent que ens envolta, celebrant la unió i la joia d'estar amb aquells que més volem.

El seu àlbum es llançarà el 16 de juny, i es notarà una evolució sonora cap al punt electrònic sense perdre l'essència del folk-rock, amb lletres positives i ritmes totalment ballables.

Així que abans que arribi el mes de juny, comencem a aixecar les nostres copes i brindar per Les Montses.

Paula Valls

El llançament del nou single d''És estrany' ve acompanyat d'un fascinant videoclip que combina un rerefons amarg amb una part brillant i plena de colors. A més, Paula Valls presenta una nova sonoritat marcada pel seu retorn després de molt de temps. Aquest avanç promet emocionants novetats en el seu pròxim àlbum. El 18 de maig, es va realitzar la preestrena del videoclip en La Muriel, una cafeteria de Barcelona reconeguda pels seus esdeveniments culturals i música en viu.

Aquest divendres et destaquem dins l'apartat d'àlbums, aquest disc EP:

Xicu

Després d'avançar dues de les quatre cançons que conformen aquest EP 22, el Xicu estrena el seu disc on l'eix central és l'amor. Un treball introspectiu, íntim i radical pel que fa a la seva sonoritat. Així doncs, 'Testimu moOolt / Destruir' i 'El teu amor' amb la Julieta tenen la seva continuïtat dins d'aquest treball avui presenta el jove de Castellbisbal.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad