Can 40

Can 40

LOS40

Último episodio

Les novetats en català del mes de novembre de 2021

Martes 30 Noviembre | 00:23:08 Descargar

Podcast en català dedicat a seguir l’actualitat del panorama pop català. Les novetats més destacades, entrevistes amb els artistes més rellevants del moment, estrenes de cançons... Els protagonistes de l’actualitat ens recomanaran una cançó o repassarem amb ells el moment de creació d’algun dels seus èxits més rellevants. Periodicitat: setmanal

 • El ritme del carrer, cançons urbanes en català

  A CAN 40 el Sergi Sánchez et compila 7 de les millors cançons dels últims anys de l’escena urbana en català. Passant dels precursors els 31 fam i Lildami, per d’altres noms que han vingut després com The Tyets, Flashy Ice cream, fins les descobertes més recents de Bounce Twice, Subliminal o Doble. 

  Martes 16 Noviembre | 00:21:57 Descargar

 • Les novetats en català del mes d’octubre de 2021

  En aquest episodi de CAN40 el Sergi Sánchez et repassa les novetats en català que ens va portar el mes de setembre. Agafa’t fort perquè entre elles hi ha les Roba Estesa, el Joan Dausà, la Nerea Rodríguez cantant per primera vegada en català, els Mosaic, els Clima, el Lildami, The Tyets, Sublimanl, el David Ros i la Fúmiga! Si vols saber més d’aquestes cançons i escoltar-les senceres, fes play!

  Martes 02 Noviembre | 00:34:24 Descargar

 • Les novetats en català del mes de setembre

  Amb la temporada en marxa, fem una mirada enrere per fixar-nos en les cançons amb les que hem començat la temporada, les novetats en català del mes de setembre que t’hem descobert a ELS40. No faltarà la Sara Roy i el Miki Núlez, Oques Grasses, Bounce Twice o el David Rosell.

  Martes 19 Octubre | 00:25:27 Descargar

 • Les cançons de l’estiu

  Un cop entrats a la tardor des del podcast en català que t’actualitza la teva playlist, Can40, et repassem les cançons que més s’han posat a la ràdio a Catalunya durant l’estiu. No faltaran Els Catarres, La Fúmiga, la Suu, Oques Grasses, Doctor Prats o Stay homas. També repassarem el top 3 de l’estiu passat i escoltarem amb la màquina del temps el número 1. Quina creus que ha estat la cançó de l’estiu d’aquest any? Només hi ha una forma de descobrir-ho, escoltant el primer episodi de la temporada de CAN40.

  Martes 05 Octubre | 00:33:35 Descargar

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad