Can 40

Can 40

LOS40

Último episodio

Els Èxits del pop català del mes de juny

Martes 27 Julio | 00:34:57 Descargar

Podcast en català dedicat a seguir l’actualitat del panorama pop català. Les novetats més destacades, entrevistes amb els artistes més rellevants del moment, estrenes de cançons... Els protagonistes de l’actualitat ens recomanaran una cançó o repassarem amb ells el moment de creació d’algun dels seus èxits més rellevants. Periodicitat: setmanal

 • Els Èxits del pop català del mes De maig

  El mes de maig va ser d’allò més productiu perquè Oques grasses va treure disc i vam parlar amb ells, però també ens van sorprendre amb nova música els Doctor Prats i aprofitarem per repassar la seva carrera, la Suu i el Carlos Sadness ens trasnporten a una ‘Barcelona tropical’, la Júlia Blum ens va portar una nova història i els Sopa de cabra van refer un dels seus èxits amb col·laboracions de luxe. A més comptarem amb la petició VIP del Cesk Freixas!

  Martes 20 Julio | 00:33:43 Descargar

 • Els Èxits del pop català del mes d’abril

  Tornem al mes d’abril del 2021 per recuperar algunes de les cançons que van sortir aquell mes com el gran èxit dels Oques Grasses Bye bye, una nova història urbana en català de la ma de Subliminal o la darrera col·laboració del Salva Racero. També parlem amb la Sara Roy per la sortida del seu disc (A)mar, rebem la petició VIP de la Júlia Blum, pugem a la màquina del temps per trobar-nos amb el grup que ens va introduir el Nil Moliner a les nostre vides (Cybee) i revisem la història dels Porto Bello.

  Martes 13 Julio | 00:30:00 Descargar

 • Les cançons de l’estiu

  En aquest capítol de CAN40 repassem algunes de les cançons de l’estiu a Catalunya més destacades dels últims anys que passen per la Suu, Oques Grasses, Flashy Ice Cream... també recuperem una de les més mítiques d’Els Pets i parlarem amb Els Catarres aprofitant que ens han fet la cançó de l’estiu d’aquest 2021, l’actualització del Vull estar amb tu.

  Lunes 05 Julio | 00:36:11 Descargar

 • Els Èxits del pop català del mes de gener

  El 2021 el vam començar amb el nou disc del Lildami que ens el va presentar en exclusiva poques hores abans de la seva sortida, escolta també una radiografia dels Txarango, la petició VIP de la Sara Roy o viatgem amb la màquina del temps gràcies a una de les cançons més mítiques d’Els Catarres.

  Jueves 06 Mayo | 00:34:04 Descargar

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad