Energia Sexual

Energia Sexual

LOS40

Último episodio

Final de temporada

Martes 28 Junio | 00:47:06 Descargar

Energia Sexual és un podcast que busca naturalitzar el sexe i trencar tabús que l’envolten. Conversem de forma oberta amb convidats i busquem temàtiques interessants que ens permetin aprofundir en aquest món i ens apropen a gaudir del sexe d’una manera més oberta i humana. Periodicitat: setmanal

 • Programa especial número 40

  Programa especial número 40. Gravació en directe i amb públic amb tot l’equip habitual i moltes sorpreses. Regalem productes sexuals de la mà dels nostres patrocinadors SexyDream.es i resolem els dubtes dels assistents en el nostre consultori sexual. A més rebem la visita de la Mercè Torrens i moltes sorpreses més. 

  Martes 21 Junio | 00:33:18 Descargar

 • Consultori sexual i com editar un perfil liberal

  Aquesta setmana la Marta Galobardes dóna resposta a preguntes que durant la temporada ens heu enviat a ‘La Màgia del Sexe’. Per la seva part, a ‘Actitud liberal’ la Ginger ens explica com editar un perfil liberal per conèixer gent a aplicacions liberal. A ‘Obre les portes’ la Sandra Segarra recopila les sensacions dels espectadors després dels episodis en directe d’Energia Sexual que publicarem les dues properes setmanes i els amics de SexyDream ens destaquen un producte sexual de la seva botiga virtual. 

  Martes 14 Junio | 00:29:38 Descargar

 • Jocs sexuals i argot swinger i liberal

  Aconsegueix a través de els40.cat la teva invitació per venir de públic a veure Energia Sexual en directe el proper 9 de juny a les 20h al Estudi Toresky de Barcelona. En aquest episodi la Xènia Roset ens parla sobre diferents jocs sexuals a ‘SexTalks’, per la seva banda la Ginger segueix introduint-nos més paraules en el diccionari del món liberal que potser no coneixies. La Maria López i la Sandra Segarra ens destaquen experiències sobre equivocar-se de nom en una relació sexual a ‘Obre les portes’ i els amics de SexyDream ens destaquen un producte sexual de la seva botiga virtual. 

  Martes 07 Junio | 00:44:37 Descargar

 • Les ciutats més sexuals, argot liberal i dolors en el clítoris i gland

  Ens acostem al final de la tercera temporada i tenim una festa que anunciar-vos, el proper 9 de juny farem el programa en directe amb públic i ja teniu les invitacions disponibles a els4.cat. En aquest episodi la Xènia Roset ens fa un rànking de les ciutats més sexuals al seu ‘SexTalks’, per la seva banda la Marta Galobardes ens parla a ‘La Màgia del Sexe’ de dolors en el gland i clítoris, i com intentar evitar-los. La Ginger ens fa un diccionari amb paraules del món liberal que potser no coneixies i els amics de SexyDream ens destaquen un producte sexual de la seva botiga virtual. 

  Martes 31 Mayo | 00:42:14 Descargar

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad