Directo

La Velada del Año 4 resultados, ganadores y todos los detalles de los combates

Urgente

Del 40 al 1 Sabrina Carpenter se corona en la lista con ‘Espresso’

Stay Homas amb The Tyets, Miki Núñez i Alvert donen la benvinguda a l'estiu amb noves cançons

Les Pupil·les, Miquel Abras, Bat Cheaterz i Km. 0 també escalfen aquest juny amb novetats discogràfiques

La calor comença a estrènyer i entre les coses més refrescants que hi ha a l'estiu és la banda sonora estival que ens acompanya en aquesta estació que està a punt de començar. Potser per aquest motiu, moltes de les cançons que passen a la història s'han fet populars en aquesta època l'any on ens relaxem, desconnectem de la rutina i fins i tot ens enamorem. Aquesta setmana, Stay Homes amb The Tyets, Miki Núñez, Miquel Abras, Alvert, Pupil·les, Bat Cheaterz i Km. 0 estrenen les seves propostes per fer de la teva banda sonora estiuenca, la millor. Prepara't qualsevol beguda amb dos glaçons, posat còmode i gaudeix:

Stay Homas i The Tyets

Stay Homas i The Tyets estrenen ‘La platja', una cançó que aspira a ser l'himne de l'estiu en català. Amb un videoclip gravat gravat al xiringuito La Caleta de Vilassar de Mar, aquesta col·laboració promet captivar al personal durant la temporada estiuenca. Amb aquests dos grups en forma, la música en català viu un moment d'èxit i en creixement.

Miki Núñez

El Miki Núñez llança ‘Gelat’, un refrescant single estiuenc amb una melodia moderna i lletres captivadores. Després de l'estrena del seu últim disc 121, Núñez sorprèn amb aquest nou tema que promet ser un himne de l'estiu. Amb ‘Gelat’, el Miki Núñez demostra la seva versatilitat i talent com a artista català, oferint una proposta musical fresca i contagiosa.

Miquel Abras

El Miquel Abras presenta ‘El meu cant és lliure’, una enèrgica versió del clàssic ‘Il mio canto libero’ que ja va interpretar el 2021 pel disc de La Marató. Amb aquesta cançó, l'artista demostra la seva capacitat d'expressar emocions autèntiques i superar obstacles, captivant l'audiència amb la seva veu carismàtica. Descobreix aquesta nova joia musical plena d'intensitat i llibertat.

Alvert

L'Alvert, un artista amb una passió per la música i influències diverses, presenta ‘Embolik’, un senzill fusionat de pop, reggaetón i electrònica ideal per a l'estiu. Després de la seva aparició a Eufòria, l'Alvert convida els oients a gaudir d'una experiència musical vibrant i alegre amb la seva música contagiosa. ‘Embolik’ és el nou hit estiuenc de l'Alvert que promet fer ballar a tothom. Estigueu atents per a més emocionants sorpreses musicals que l'Alvert té preparades per al futur.

Km. 0

Km. 0, el grup musical català format per set músics de diferents regions, presenta ‘Part de mi’, una combinació de pop i reggaeton que transmet un missatge sobre la importància dels errors en el procés de creixement personal. Amb el seu estil musical autèntic i l'energia festiva que caracteritza els seus directes, Km.0 continua consolidant-se com un grup prometedor en l'escena musical actual. 'Part de mi' és una proposta fresca i innovadora que convida els oients a ballar i reflexionar sobre les experiències que conformen la nostra identitat.

BAT Cheaterz

BAT Cheaterz, un grup musical format per Sans BTZ i Mars BTZ, irromp en l'escena musical urbana amb el seu nou single 'Tropical', carregat de ritmes ballables i un toc festiu. Amb la producció a càrrec de @depsmusic a @roomlab, BAT Cheaterz ofereix una proposta fresca i enèrgica influenciada pel dancehall, que promet conquistar les ones de ràdio i els escenaris de les festes de platja. Amb el seu estil únic i el potencial emergent, BAT Cheaterz es consolida com una de les promeses més emocionants en l'escena musical urbana, captivant els seguidors i atraient l'atenció del públic amb cada pas que fan.

Pupil·les

Pupil·les presenten ’Les escollides', el nou senzill produït per Joel Gilabert, que captura l'esperit estiuenc i les ganes de reviure les sensacions passades. Amb una base pop i influències electròniques i techno, la banda valenciana explora la fortuna de les protagonistes que van viure nits d'estiu plenes d'alegria i confort. Acompanyant el llançament, el vibrat videoclip d'Anima Studio amb les actrius Lourdes Casanova i Sara Magdalena, filmat a Formentera.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad