Directo

Taylor Swift, en directo Última hora de las colas en el Santiago Bernabéu y la cuenta atrás para el show en Madrid

'Xalalà', encèn l'estiu dels Figa Flawas amb Lluís Gavaldà d'Els Pets

Els de Valls i l'icona musical de Constantí sumen forces per fer-te xalar

Els Figa Flawas, format pel Xavier Cartanyà i el Pep Velasco, són un dels grups més destacats de l'exitosa nova escena urbana catalana, uneixen forces amb Lluís Gavaldà d'Els Pets en el llançament del seu últim single estiuenc, 'Xalalà'.

L'èxit no és fruit de la casualitat. Aquesta afirmació pren tot el sentit del món si tenim en compte la inspiració, la constància, el talent i el compromís del grup vallenc, Figa Flawas. En pocs mesos, aquesta banda tarragonina ha conquistat crítica, ràdios comercials i fans, convertint-se en una de les revelacions de l'any 2023. El seu senzill 'Mussegu' s'apropa als 2 milions d'escoltes a les diverses plataformes digitals, havent-se fet viral fins a no poder més al TikTok. A aquest èxit li ha seguit el seu últim llançament, 'Diabla', en col·laboració amb la rapera de Maresme, Mushkaa.

El nou tema, 'Xalalà', ve a conquerir el públic. Una cançó composta i produïda pels mateixos Figa Flawas que, de manera divertida i gairebé còmica, parla de la celebració de la vida en comunitat. Amb amics, amb família o amb qui sigui, però sempre envoltats de persones amb qui compartir i gaudir de la senzillesa d'estar junts. I en aquesta oportunitat, no hi ha millor companyia que la inestimable Lluís Gavaldà d'Els Pets, un dels cantants més icònics, reconeguts i estimats de Catalunya. Amb una trajectòria impecable de gairebé quaranta anys component i interpretant algunes de les cançons més representatives de la història del pop català, Gavaldà uneix generacions de músics locals. Així, 'Xalalà' es converteix en la fusió perfecta del pop, l'urbà, pares i fills, Facebook, Instagram, TikTok, el present i el futur.

"Xalar" significa gaudir, una expressió típica del tarragonès que ha caigut en desús i que el grup ha decidit revifar. I és que "xalar" és el resum perfecte de l'esperit i l'essència d'una cançó que sens dubte serà la banda sonora de moltes vetllades aquest estiu.

A més a més, 'Xalalà' ve acompanyada d'un videoclip creat pel seu fidel filmmaker, Liam D, protagonitzat pels mateixos Figa Flawas i Lluís Gavaldà. En aquesta peça audiovisual, un missatger en forma de cotxe teledirigit s'introdueix en les vides de diverses persones per lliurar una carta al seu destinatari. La darrera escena reuneix tots els personatges al voltant d'una taula, gaudint d'un àpat i reforçant el concepte de la cançó, que no és altre que demostrar que formar part de comunitats ens fa més forts i que només així es pot teixir una xarxa segura.

L'èxit incontestable dels Figa Flawas es confirma amb una gira de més de 60 concerts, una trentena dels quals tindran lloc fins al setembre. El grup recorrerà els principals escenaris i places de Catalunya, passant per Valls, Tarragona, Palafrugell, Sitges, Igualada, Mataró, Badalona, Vilanova i la Geltrú, a més de participar en festivals com l'Acampada Jove, Strenes, Microfusa, Clotilde Fest i Festiuet. És un autèntic no parar que els permetrà mostrar la seva música en directe i establir una connexió única amb el seu públic. No us perdeu l'oportunitat d'experimentar l'energia i l'alegria contagiosa dels Figa Flawas i Lluís Gavaldà en aquesta gira inoblidable.

L'èxit és més que merescut per a aquest talentós grup que ha sabut guanyar-se un lloc destacat en l'escena musical catalana. Amb 'Xalalà', Figa Flawas i Lluís Gavaldà ens ofereixen una cançó que ens convida a gaudir de la vida i a compartir moments inoblidables en companyia. Prepareu-vos per ballar, cantar i viure una experiència musical única amb aquesta col·laboració explosiva.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad