Itaca Band llança 'A l'alba' carregats d'energia

Mira el seu videoclip ara

El grup català Itaca Band ha presentat el seu últim single titulat 'A l'alba'. La cançó, que està disponible en totes les plataformes digitals des del 18 de juliol, transmet una energia vitalista i contagiosa. Amb uns arranjaments de vents que capturen l'essència llatina, 'A l'alba' promet fer-nos gaudir d'aquest estiu que acaba de començar.

El tema ha estat compost per l'Albert García i produït pel Genís Trani i l'Àlex Pérez, que han sabut captar l'esperit enèrgic de la banda i reflectir-lo en aquesta nova peça musical.

Itaca Band és un dels grups amb més projecció a Catalunya i destaca també en l'àmbit estatal, esgotant entrades a les seves actuacions a Madrid, Burgos, Santiago de Compostel·la, València i Bilbao. Amb una mitjana de 130.000 oients mensuals a Spotify i èxits consolidats que no deixen de sumar milions de reproduccions a la plataforma, la banda continua conquerint fans arreu.

'A l'alba', amb lletra de gran vitalitat i energia, acompanyada dels característics sons llatins i una destacada secció de vents que identifiquen l'ADN del grup, convida a aixecar-se i ballar fins a l'infinit. A més a més, el videoclip d'aquest nou senzill compta amb la col·laboració de la Dounia Zolati, que protagonitza al costat dels membres d'Itaca Band.

S'espera que 'A l'alba' es converteixi en un nou èxit per a Itaca Band, amb una gran acollida entre els seus fans des del moment del seu llançament. Aquesta cançó no faltarà en el setlist de la seva gira d'estiu, que inclourà una parada especial el pròxim 30 de juliol al Japó, en el marc del prestigiós festival FujiRock, consolidant així la presència internacional del grup.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40