Púniks destapa 'Dimonis': Una crida a la resistència contra l'especulació a Eivissa

T'estrenem el seu nou senzill amb el seu nou vídeo

Eivissa, coneguda per les seves platges de sorra blanca i les seves festes inoblidables, és també un lloc on les arrels i la cultura es fonen amb una ànima contemporània. És en aquest escenari únic que el grup musical Púniks ha sorgit, amb l'objectiu de reflectir aquesta diversitat i bellesa a través de la seva música.

Púniks, format per dos amics, busca connectar les seves pròpies experiències a l'illa, que inclouen el naixement, el creixement, la partida i el retorn. La seva música és una expressió artística de com la natura i la nostàlgia han deixat empremta en les seves vides i en la terra que estimen.

El grup, que abraça la barreja de cultures i creences que caracteritza Eivissa, ha donat vida a aquesta fusió en les seves composicions, utilitzant una varietat d'estils i sons per crear una experiència única.

Púniks va fer la seva primera aparició amb 'Llum', una cançó que narra una història d'amor viscuda a la llum del sol i la foscor de la nit a Eivissa. Aquesta peça musical, amb els seus ritmes de reggaeton i sintetitzadors lleugers, va establir una base sòlida per a la seva identitat musical.

Amb 'Aire', el seu segon senzill, Púniks va continuar explorant la seva relació amb Eivissa, celebrant un estil de vida tranquil i sense presses. La cançó és un recordatori d'abraçar el moment i viure la vida a la nostra manera, tot ambientat en un escenari musical relaxat i alegre.

Ara, Púniks presenta 'Dimonis', una cançó que critica l'especulació i l'afany de poder que amenaça la seva estimada illa. Amb una tonalitat melancòlica, sintetitzadors envoltats de foscor i lletres que evoquen la nostàlgia i l'esperança; un crit de resistència contra allò que està posant en perill el paradís d'Eivissa.

A través d'aquesta peça musical carregada d'emoció, Púniks volen ser la veu que recordi a tothom la importància de protegir i preservar la seva llar. 'Dimonis' no només és una cançó, sinó també un manifest de resistència contra les forces destructives que amenacen l'illa que estimen.

Amb la seva música única i les seves lletres sinceres, Púniks continua sent un exemple de com la música pot ser una eina poderosa per a la consciència i el canvi social. Amb 'Dimonis', fan una crida a tots els amants d'Eivissa per unir-se a la seva causa i defensar allò que més estimen: la seva terra i el seu esperit.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Sobre la firma

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad