Malson Atmosfèric i Buhos uneixen forces a 'Papallones'

Una captura de l'esperit de la joventut i les seves esperances mentre es preparen per enfrontar els reptes de la seva vida adulta

Arriba una nova col·laboració explosiva entre dos noms de la indústria musical catalana que et sorprendrà: Malson Atmosfèric i Buhos. Plegats han fet 'Papallones'.

Malson Atmosfèric, alter ego del Manel Vizcaíno, originari de Girona, és conegut pel seu enfocament reivindicatiu i les seves lletres despreocupades que capturen l'esperit de la joventut. Després de servir un tastet del seu pròxim àlbum de debut amb diversos senzills, aquesta col·laboració amb els Buhos és una passa endavant important a la seva carrera musical.

Aquesta nova cançó ofereix una profunda reflexió sobre el pas del temps i la transició cap a la maduresa. 'Papallones' parla de les expectatives i somnis que els joves tenen mentre es preparen per afrontar les realitats de l'edat adulta. És una cançó que captura aquesta sensació única de mirar cap al futur amb esperança i anticipació abans que la joventut esdevingui un record.

La col·laboració amb el Guillem Solé dels Buhos aporta un toc addicional a aquesta peça musical. Amb la seva lletra escrita i gravada a Can Pardaler amb en David Rossell (que ha treallat amb Els Catarres i Txarango), 'Papallones' recupera l'essència del rock que caracteritza Malson Atmosfèric i es converteix en un himne a la joventut i a la perspectiva d'un futur prometedor.

Un element destacat d'aquest llançament és el visualizer produït per Tramaliats, que s'inspira en les famoses escenes de les pel·lícules d'animació japonesa de Studio Ghibli. La referència a El meu veí Totoro a la parada d'autobús és un toc encisador i artístic que complementa la música i les lletres de la cançó.

Amb més de dues-centes mil reproduccions acumulades amb els seus senzills anteriors i diverses actuacions en festivals com l'Strenes, l'Acampada Jove i l'Insomni, Malson Atmosfèric anat guanyant reconeixement de forma constant. El seu àlbum de debut està a punt d'arribar, i aquesta col·laboració amb Buhos és una fita emocionant per a la seva carrera, tot prometent encantar-nos amb la seva fusió de rock i lletres significatives.

'Papallones' és a totes les plataformes digitals i pretén convertir-se en la cançó que capturi l'esperit de la joventut actual i les seves esperances mentre es preparen per enfrontar els reptes de la seva vida adulta. Una peça musical que et farà sentir les papallones a l'estómac i us transportarà a moments de reflexió i anticipació pel futur.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad