El fenomen Íñigo Quintero arriba a Catalunya

Eufòrics com Alvert i Lau Gibert s'han unit per fer-ne una cover

Iñigo Quintero posando en una foto en redes sociales

Iñigo Quintero posando en una foto en redes sociales / Instagram

Va ser a mitjan agost quan 'Si no estás' d'Íñigo Quintero es va fer viral a Tiktok, i en les últimes setmanes una versió accelerada del tema s'ha convertit en la banda sonora de més de 600.000 vídeos. Aquesta fama s'ha vist potenciada per la col·laboració d'influenciadors com María Pombo.

Durant la primera setmana després de fer-se viral, la cançó va ser escoltada 6 milions de vegades a Spotify i ara aquesta xifra supera els 124 milions d'escoltes. A més a més de la cançó viral, Quintero té altres senzills al seu Spotify, com 'Sin tiempopara bailar', 'Será por ti' i 'Sobredosis', que també superen els 2 milions d'escoltes.

El seu equip de treball situa a Quintero com a part d'una generació de músics que torna a tractar la música com una eina per transmetre emocions reals del dia a dia. I així ha estat, perquè molts artistes ja han triat fer versions a la seva manera del gran hit, ja sigui a piano com el gallec en els seus concerts o a veu viva.

Entre tots ells, alguns dels participants de la primera edició d'Eufòria, Alvert de 'Crema catalana' i Lau Gibert de 'Ni la Moto', han decidit unir-se per fer una versió a cappella i mostrar també la complicitat que encara tenen dos anys després de l'estrena del talent show on es van conèixer.Julia Moumen també ha creat una versió en català de 'Si no estás', com és habitual en el seu perfil de Tiktok, on altres cançons com 'Tenia tanto que darte' o 'Nochentera' també han adquirit gran popularitat. Tot i que no va ser seleccionada en la segona edició d'Eufòria, aquesta cantant encara deixa la seva empremta en el món musical a les xarxes socials.

Així doncs, el fenomen musical d'Íñigo Quintero n'ha inspirat a molts. I ara és el moment perfecte perquè molts més s'uneixin a la diversió i creïn les seves pròpies versions de les seves cançons, compartint el seu talent i passió musical amb el món. Qui sap, si es podrien convertir en la propera sensació viral.

Segueix-nos al canal de Telegram

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad