Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Scorpio llança 'M'enxixo': Un viatge electrònic pels sentiments

L'artista barcelonina presenta l'èxit ballable de la temporada

L'estrella ascendent de la música catalana, Scorpio, arriba amb una nova i vibrant cançó que promet fer ballar tothom aquesta tardor. A 'M'enxixo', la Scorpio explora un territori musical totalment nou, barrejant electrònica i house amb els sons de la música urbana i el funk brasiler. La lletra de la cançó parla d'aquell sentiment inefable que tots hem experimentat, aquell moment en què t'adones que acabes de matx amb algú com menys o esperaves i en el lloc més insospitat - que diria la Rihanna -, el moment de trobar la connexió especial amb algú altre en un ambient festiu.

Scorpio és un nom que s'ha fet un lloc a les llistes musicals del panorama català. Després de l'èxit del seu àlbum debut Antares, on incloïa hits com 'Deja vu' o 'Nenes Presumides', que ja superen les 600.000 reproduccions digitals i ressona a les ràdios musicals de tota Catalunya, la cantant ha estat girant durant l'estiu per tot el país presentant les seves cançons. La seva música captura l'essència de l'amor, la vida i l'evolució personal. Antares és una obra basada en tres pilars fonamentals: la fama, l'amor i el jo anterior, que reflecteixen una visió sincera i personal de la mateixa Scorpio.

Ara tanca aquesta etapa i aposta per la novetat a més a més de l'experimentació. Amb 'M'enxixo', la cantant continua explorant noves dimensions musicals, oferint un so únic que converteix la cançó en una fusió de ritmes contagiosos i lletres significatives.

Scorpio, amb la seva actitud i talent incontestables, ha recorregut Catalunya amb la seva música, participant en festivals com l'Acampada Jove i l'Strenes Urbana, i ara, amb 'M'enxixo', obre una nova era que promet connectar amb els oients d'una manera totalment nova.

Així que, ja sigui que vulguis ballar fins a l'albada o simplement gaudir d'una cançó que et faci sentir viu, no deixis d'escoltar 'M'enxixo' de la Scorpio. Aquesta peça musical promet capturar els teus sentiments i acompanyar-te en aquesta tardor amb ritmes contagiosos i emocions autèntiques.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad