Novetats del 3 de novembre: Ep's, homenatges i canvis d'etapa

Des de la Scorpio en 'M'enxixo' fins als gèneres contemporanis de Púniks, les novetats musicals venen carregades

Lal'Ba estrena single després del seu àlbum "No hi ha dies dolents"

Al novembre, les novetats musicals ofereixen una varietat de sons espectaculars, des de Scorpio amb la seva fusió de gèneres en 'M'enxixo' fins al duo Púniks explorant gèneres contemporanis amb Sa Curta. Lal'Ba presenta un enganxós pop electrònic en 'X una nit', mentre que Litus i Sopa de Cabra reten homenatge a Girona amb 'El primer passeig'. A més, Adrien Broadway reflexiona sobre l'amor en l'era digital en 'Boig x tu'. Tota una àmplia gamma d'experiències que només acaben de començar.

Scorpio ‘M’enxixo’

Scorpio, una estrella emergent de la música catalana, llança una nova i vibrant cançó anomenada 'M'enxixo', que fusiona electrònica, house, música urbana i funk brasiler. La lletra de la cançó aborda un moment inefable de connexió especial inesperada en un ambient festiu. Després de l'èxit del seu àlbum debut Antares, Scorpio s'ha destacat en el panorama musical català, i ara busca la innovació i experimentació en la seva música. El 7 de novembre, protagonitzarà un showcase exclusiu a Barcelona com a part d'ELS40.

Lal’Ba ‘X una nit’

El trio d'Olesa de Montserrat, Lal'Ba presenta el seu nou single 'X una nit', un pop electrònic a l'estil d'Ana Mena que et “convida a ballar”. Aquesta cançó arriba després de la publicació del seu disc debut de 2023 No hi ha dies dolents, que fusiona pop electrònic, música urbana i compta amb col·laboracions destacades. El grup tancarà la seva gira 2023 amb un concert en les Fires de Sant Narcís. Amb èxits com 'Abella reina', 'Quan arribi Lal'Ba' i 'Parella imperfecta' que han sonat en ELS40.

Litus i Sopa de Cabra ‘El primer passeig’

Litus i Sopa de Cabra celebren Sant Narcís amb la seva nova cançó 'El primer passeig', un homenatge a la ciutat de Girona que ha estat significativa en les vides de tots dos artistes. La cançó combina l'estil característic de Sopa de Cabra amb les melodies pop-rock de Litus, creant una experiència musical única que reflecteix l'essència de Girona. La col·laboració entre Litus i Sopa de Cabra s'origina en la seva connexió i comprensió mútua, recordant una nit a Girona on es van conèixer, la qual cosa ha donat lloc a aquesta obra mestra musical.

Adrien Broadway ‘Boig x tu’

Adrien Broadway, artista de Cardedeu, presenta 'Boig x tu', una cançó que aborda l'amor en l'era digital i les relacions influenciades per les xarxes socials. Després del seu àlbum anterior, Sintesis Aditiva, carregat de reflexions i introspecció, Adrien Broadway introdueix un so únic en aquesta nova cançó. Aquesta reflecteix la frustració dels enamorats moderns en bregar amb la dificultat d'establir connexions reals quan moltes persones s'amaguen darrere de perfils en xarxes socials.

Púniks Sa Curta

Sa curta és el primer àlbum del duo eivissenc Púniks, compost per Karlus i Slim Samurai, aquest últim conegut per col·laborar amb artistes com Cruz Cafuné, la P.A.W.N Gang i Lildami. El projecte sorgeix de la voluntat d'aquests dos joves d'expressar les seves ansietats i experiències sense filtres.

Al llarg de 7 cançons, combinen diversos gèneres contemporanis com el reguetón, indie-pop, house i drum & bass per a plasmar la seva visió artística. Algunes de les pistes destacades son 'Llum', 'Aire' i 'Ciutat'.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad